Ik heb altijd last van pijnlijke steken in mijn borst. Soms schrik ik er behoorl...

drs. N. Wolswinkel / Geen reacties

02-02-2007, 00:00

Vraag

Ik heb altijd last van pijnlijke steken in mijn borst. Soms schrik ik er behoorlijk van. Wat kan dat zijn? Naar een huisarts durf ik niet.


Antwoord

Het is moeilijk op de gestelde vraag een antwoord te geven. Het maakt nogal uit hoe oud iemand is, wanneer de klachten optreden (in rust of bij inspanning), of er begeleidende verschijnselen zijn etc. Kortom: het is een vraag waar een dokter niets mee kan, wanneer hij niet meer weet. Voor beantwoording via internet is de vraag dus ongeschikt.

Anders gezegd: wanneer de steken een reden zijn voor ongerustheid, dan rest slechts een eenvoudig advies, maak een afspraak bij de huisarts. Die krijgt regelmatig mensen met dit soort klachten op het spreekuur en wordt geacht daar op een verstandige en professionele manier mee om te gaan.

Drs. N. Wolswinkel, huisarts

Lees meer artikelen over:

medisch
Dit artikel is beantwoord door

drs. N. Wolswinkel

  • Geboortedatum:
    02-02-1957
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
331 artikelen
drs. N. Wolswinkel

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Vorig jaar gaf ik me aan Jezus over. Ik was helemaal blij. Kort daarna zakte ik in, ik stuurde zelfs mijn vriendin het bericht dat ik niet wist of God bestaat. Daarna kwam m'n geloof weer langzaam ter...
6 reacties
02-02-2011
Sinds enkele jaren heb ik een enorme passie voor gerechtigheid en de armen. Ik wilde niets liever dan naar het buitenland gaan, de armen helpen en mezelf opofferen voor hen. Vast geloofde ik dat God d...
1 reactie
02-02-2012
Waarom wordt Χριστός de ene keer vertaald met “Christus” en de andere keer met “de Christus”? Er lijkt geen consistentie in te zitten, maar misschien zie ik iets over het hoofd?
Geen reacties
02-02-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering