(...) Dus heel misschien kunt u nu wat tips geven om toch op Daniëlkamp te mogen...

Ds. J. Driessen / Geen reacties

02-01-2007, 00:00

Vraag

Beste dominee Driessen, op de vraag wat de motieven van mijn ouders zijn -ik heb het ze gevraagd-  kan ik dit zeggen: (1) ze vinden me te jong, (2) ze vinden dat ik nog niet zonder hen op vakantie mag, en (3) ze vinden het voor mij een onverantwoorde uitgave (ik wilde het namelijk zelf betalen). En op de opmerking dat u het zich niet kon voorstellen dat mijn ouders bang zijn dat mij wat overkomt: vooral mijn moeder is daar bang voor, ook als ik naar school ga. Maar dat kan ze natuurlijk niet tegenhouden. Dus heel misschien kunt u nu wat tips geven om toch op Daniëlkamp te mogen?


Antwoord

Beste vriendin,

Omdat ik jou noch je ouders ken, kan ik geen ander antwoord geven dan dat ik op de eerste vraag gegeven heb. Het lijkt me goed dat je dingen nog maar een rustig probeert te bespreken.

Met vriendelijke groet,
Ds. J Driessen

Lees meer artikelen over:

relaties
Dit artikel is beantwoord door

Ds. J. Driessen

  • Geboortedatum:
    25-07-1939
  • Kerkelijke gezindte:
    Gereformeerde Gemeenten
  • Status:
    Inactief
59 artikelen
Ds. J. Driessen

Bijzonderheden:

Ds. Driessen is op 12-02-2021 overleden.


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik ben gedoopt op 1 september 2013 en ben van veel verslavingen verlost in de naam van Jezus Christus. Alleen is er nog één verslaving waar ik tegen strijd en het probeer te laten, maar het lukt me ni...
12 reacties
02-01-2014
Al een tijd heb ik last van angsten en van een depressie. Soms ben ik heel erg bang voor de dood en voor de hel. Soms wil ik juist graag dood omdat ik dit leven niet langer meer aan kan, maar ik ben n...
2 reacties
02-01-2020
Ik doe de opleiding apothekersassistente. Ik vraag mij af hoe ik moet omgaan met het afleveren van de morning-afterpil. Kunt u mij hierin een handvat geven?
Geen reacties
02-01-2009
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering