Borsten vergroten door pillen

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

07-06-2006, 00:00

Vraag

Mijn vriendin vind dat ze te kleine borsten heeft. Nu zijn er pillen te koop die haar borsten één of twee cupmaten kunnen vergroten. Maar ze zit met de vraag of dit wel verantwoord is. Ze is bang dat je als straf misschien wel borstkanker zou kunnen krijgen. Ze voelt zich nu erg rot omdat ze zo weinig heeft. Zouden die pillen een verantwoorde oplossing zijn?


Antwoord

Absoluut niet doen. Je weet nooit wat er inzit. En als er niets inzit, wordt ze beduveld. Ze moet er niet mee zitten. Kleine borsten kunnen later vaak wel goede borstvoeding geven. Bovendien wordt ze vanzelf wel dikker als ze ouder wordt en dan zal ze ook grotere borsten krijgen.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

borst(en)medisch
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Een vraag aan een Ger. Gem.-dominee. Ik ben zelf belijdend lid in de Gereformeerde Gemeenten en wil graag een sticker op mijn bedrijfsauto plakken. Ik werk regelmatig bij verschillende bedrijven en vi...
4 reacties
07-06-2021
Mijn ouders gaan scheiden. Mijn moeder, die toen ze mijn vader leerde kennen nog niet gelovig was, heeft zich laten dopen en heeft belijdenis gedaan. Mijn moeder gaat nu niet meer naar de kerk en wil ...
Geen reacties
07-06-2007
In Jacobus 5:16 staat: “Belijdt elkander de misdaden, en bidt voor elkander, opdat gij gezond wordt; een krachtig gebed des rechtvaardigen vermag veel.” Wat wordt hier mee bedoeld?
Geen reacties
07-06-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering