(...) alleen zou ik echt niet weten hoe je met je vriend begint over het stellen...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

07-06-2006, 00:00

Vraag

Ik ben best wel open, alleen zou ik echt niet weten hoe je met je vriend begint over het stellen van grenzen in lichamelijk contact voor het huwelijk. Weet u  misschien een oplossing?
ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Als je met elkaar aan het knuffelen bent, dan merk je toch op een gegeven moment dat het moeite kost om niet nog verder te gaan. Dan moet je er toch wat over zeggen. Dan heb je toch een aanleiding om er over te praten. Je kunt toch ook in z’n algemeenheid iets zeggen over seksualiteit en er dan over beginnen. Je kunt het toch niet laten gebeuren want dan mondt het uit op seksuele omgang.

Alie Hoek-van Kooten

Alie Hoek - van kooten

Alie Hoek - van kooten

Tags in dit artikel:

seksualiteit voor het huwelijk
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik las pas een artikel over sveltyll, een afslankkuur die wonderbaarlijk zou moeten werken. Wat moet je hiervan denken?
Geen reacties
07-06-2008
Aan ds. Paul. Ik ben een heks. Laatst ben ik iemand tegengekomen die mij vertelde dat ze christen was. Ze zei dat ze er gelukkig door geworden is en dat het haar zekerheid gaf. Dit vind ik heel mooi v...
15 reacties
07-06-2013
Ik ben iemand die enorm twijfelt. Dit zit, denk ik, erg in mijn karakter. Ik baal hier enorm van, want ik heb een ontzettend lieve vriend die alles voor mij overheeft, mij compleet begrijpt en die ik ...
3 reacties
07-06-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering