Eerst vrienden, later relatie

C. M. Chr. Rots - de Weger / Geen reacties

22-09-2021, 10:25

Vraag

Ik heb vriendschap gesloten met een meisje. Eigenlijk zou ik wel verkering willen. Helaas vinden mijn ouders dit niet goed omdat ik nog te jong ben. Ik wil mijn ouders niet ongehoorzaam zijn en heb daarom gewoon gevraagd aan diegene om vrienden te zijn. Ik wil dus eigenlijk die ander beter leren kennen om als ik ouder ben eventueel een relatie aan te gaan. Is dit slecht of raar? Veel van mijn vrienden vinden dit ongepast. Wat vindt u?


Antwoord

Beste vraagsteller,

Je wilt weten wat ik van je levenshouding vind... fantastisch, geweldig! Een meisje is geen ‘speeltje’. Ouders zijn er om je leiden op de weg naar volwassenheid! Leer haar kennen en je ziet vanzelf of en méér inzit dan vriendschap. Als zij jou ook als vriend wil sta je samen tegen sterk tegen al je zogenaamde vrienden die het niet bij het rechte eind hebben hoor. Je bent geen vent met pap in de benen, maar een (jonge) mán met karakter!! Klasse, Gode bevolen.

Marijke Rots

Dit artikel is beantwoord door

C. M. Chr. Rots - de Weger

  • Geboortedatum:
    18-02-1947
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Aalten
  • Status:
    Actief
1502 artikelen
C. M. Chr. Rots - de Weger

Bijzonderheden:

Marijke leverde op 25-05-2017 haar 1000ste antwoord in de vragenrubriek af.
Lees hier het jubileuminterview.

Bekijk ook:

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Hoe wordt er binnen de Gereformeerde Gemeente aangekeken tegen puriteinse predikers. Ik lees met regelmaat deze preken van o.a. Spurgeon, Edwards enz. De inhoud van de boodschap is vaak zoveel anders ...
1 reactie
21-09-2012
Ik vind Refoweb een goed initiatief, maar is het gevaar niet dat de drempel naar ouderling, diaken, dominee of pastoraal werker niet nog veel groter wordt dan dat het al is. En daarbij een andere vraa...
12 reacties
21-09-2009
Geachte dominee Kleiberg. Ik moet binnenkort geopereerd worden. Als ik nu niet meer wakker zou worden, dan wordt het voor mij eeuwigheid?!
Geen reacties
21-09-2006
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering