Bijbelgetrouwe kerk in regio Gouda

Redactie Refoweb / Geen reacties

27-08-2021, 08:05

Vraag

Wij zoeken een Bijbelgetrouwe kerk in regio Gouda. Een gezonde gemeente waar we het Woord van God krijgen te horen. We willen graag een betrouwbare boodschap meekrijgen en leren. Is er een kerk, of kerken die u kunt aanbevelen?


Antwoord

Er zijn diverse gemeenten in de regio die in aanmerking komen. Uit eigen ervaring kennen we de hervormde gemeente van Waarder, de hervormde evangelisatie in Haastrecht en de HHG Waarder-Driebruggen. Deze kerkdiensten zijn ook op Youtube te bekijken.

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2356 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Als je dingen moeilijk vindt in het leven -bijvoorbeeld voor jezelf opkomen, of goed voor jezelf zorgen, grenzen aangeven, jezelf waarderen- is het dan genoeg om tegen Jezus te zeggen: dit zijn mijn z...
2 reacties
26-08-2014
Aan ds. Meeuse, n.a.v. uw vorige antwoord. Hoe kan dat dan dat mensen niet behouden worden die wel gedoopt zijn, dan is het geen eeuwig verbond? Ik begrijp dit niet.
Geen reacties
26-08-2008
In mijn directe woonomgeving is er iemand die al een tijd last heeft van psychische klachten. Hiervoor is zij in behandeling geweest en zo lang zij haar medicijnen neemt gaat het goed. Nu is zij onlan...
19 reacties
26-08-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering