Bescheiden make-up

drs. I. A. Kole / geen reacties

18-04-2017, 08:02

Vraag

Ik heb een vraag aan iemand van de Gereformeerde Gemeente over make-up... Ik heb in het “dossier make-up” gekeken, maar kon daar geen beantwoorder van de Ger. Gem. in vinden. Mijn vraag: Mag je make-up op als je het niet overmatig doet, maar alleen om je (bleke) huid een beetje meer kleur te geven? Ik vind dit erg moeilijk. Ik wil graag bekeerd worden voor zover een mens dat graag wil, maar een stemmetje zegt dan: doe dan eerst je make-up maar eens weg anders wordt je het nooit!

Antwoord

Een goed verzorgd uiterlijk is van belang, zo natuurlijk mogelijk en soms met bescheiden gebruik  van (hulp)middelen. Blijf jezelf! Zorg dat je je niets op laat dringen. Hoe voel je jezelf het  beste?

In de dienst van de  Heere, ook na ontvangen genade, gaat het om de eer van de God in je leven. Dien de Heere van harte en bidt om licht en wijsheid.

Drs. I. A. Kole

drs. I. A. Kole

drs. I. A. Kole

 • Geboortedatum:
  05-07-1940
 • Kerkelijke gezindte:
  Gereformeerde Gemeenten
 • Woon/standplaats:
  Berkenwoude
 • Status:
  Actief

Tags in dit artikel:

make-up
geen reacties

Terug in de tijd

Mijn vriend (net 26) en ik (bijna 21) zijn een jaar samen. Onze relatie ging vrij snel omdat het gewoon goed aanvoelde e...
geen reacties
18-04-2018
Is het mogelijk om in de kerk te trouwen (Ger. Gem.) als slechts één van beiden lid is en de ander geen dooplid is? Mijn...
geen reacties
17-04-2008
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering