Vragenrubriek voorspelbaar

Redactie Refoweb / 2 reacties

14-03-2016, 13:48

Vraag

Zou het niet leuk en verhelderend zijn om de vragen aan willekeurige panelleden voor te leggen? Nu zijn de antwoorden vaak behoorlijk voorspelbaar. Soms wordt zelfs gevraagd om een specifiek panellid. Het kan heel verassend zijn om eens een ander geluid te laten horen en dat gaat vast lukken met de diverse panelleden.

 

Antwoord

De vragenrubriek is niet bedoeld om te verrassen, maar is een service aan de vraagsteller. Voorspelbare antwoorden zijn bovendien vaak het gevolg van het vragen naar de bekende weg. Trouwens, dankzij de vele panelleden van diverse (theologische) deskundigheid en kerkverbanden zijn antwoorden o.i. al divers genoeg en verrassend genoeg.

Redactie Refoweb

Redactie Refoweb

 • Kerkelijke gezindte:
  Divers
 • Woon/standplaats:
  Divers
 • Status:
  Actief
 • Bijzonderheden:

  Mailadres: vragen@refoweb.nl

Tags in dit artikel:

refoweb
2 reacties
Duuk
14-03-2016 / 14:25
Ik denk ook niet dat je roomse of evangelische antwoorden kan gaan verwachten of een REFOweb ;)
Unionist
15-03-2016 / 08:09
Ik snap de vraag wel. Ik denk ook wel eens: Wil je echt een antwoord op een vraag, of wil je horen dat je gelijk hebt? Of heb je een mening en zoek je er nog argumenten bij? Maar dat ligt inderdaad vooral aan de voorspelbaarheid van de vragen, zeker als die ook nog eens aan een specifieke persoon of aan iemand uit een specifiek kerkverband worden gesteld.

Terug in de tijd

Ik lees met veel aandacht de vragen en antwoorden op deze site. Zelf ben ik niet gelovig, maar toch vaak bang voor de do...
geen reacties
14-03-2007
Wat is er verkeerd aan als ik als jongen in één of beide oren één klein diamantje als oorbel heb? In Exodus 32:2-4 st...
geen reacties
15-03-2019
Mijn buurman is niet verzekerd bij de zorgverzekeraar en ligt nu in het ziekenhuis. Wat gebeurt er nu?
12 reacties
14-03-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering