Moe van alles

P.M.G.P. Bos / 1 reactie

11-07-2013, 09:08

Vraag

Ik zie het leven niet meer zitten, ben zo moe van alles. Elke dag weer een gevecht leveren om vol te houden. Het liefst zou ik de hele dag in bed blijven omdat mijn energie totaal op is. Wat moet ik doen?


Antwoord

U moet beslist uw huisarts raadplegen en uitsluiten dat er iets lichamelijks aan de hand zou kunnen zijn. Mocht dat niet het geval zijn, kan hij u verwijzen naar iemand die u psychisch weer op weg kan helpen.

Veel sterkte,
P. M. G. P. Bos

Dit artikel is beantwoord door

P.M.G.P. Bos

  • Geboortedatum:
    06-05-1953
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
42 artikelen
P.M.G.P. Bos

Bijzonderheden:

(Hoofd) Maatschappelijk Werk bij st. Schuilplaats (1983-2018)


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
Jans1988
11-07-2013 / 14:16
Lieve vraagsteller/vraagstelster!

Ik herken dit zo goed, alle energie is weg...je voelt je moe/futloos en alles lijkt uitzichtloos! Ik ben aan het opkrabbelen uit een angststoornis, ik was (en soms nog) een hele negatieve denker, die alles op zichzelf betrok waardoor alles angstig werd en ik per dag wel 2 paniekaanvallen had!

Graag wil ik je adviseren om de hulp in te schakelen van een psycholoog, die kan je helpen weer positief op te staan zodat je kan genieten van elke dag die God je geeft! Alles om je heen is zo mooi, we mogen blij zijn met wat we krijgen, hoe moeilijk en zwaar alles soms valt!

Ik denk echt dat jij het kan, ik dacht dat ik niet meer wilde leven, maar ik ben er nog, gespaard en bewaard voor grote zonden die door mijn hoofd gingen! Is dat geen wonder?

Ik wil je heel veel sterkte wensen en weet zeker dat jij ook kan vechten en straks weer kan genieten van mooie dingen die op je pad komen!

Een warme groet van Jans1988

Terug in de tijd

In Galaten 5:21 gebruikt Paulus het woord zwelgpartijen. Wat bedoelt hij hiermee? Als ik de definitie opzoek varieert dat van drinkgelag/wild feest tot orgie. Ik vind een orgie of een wild drinkfeest ...
Geen reacties
11-07-2022
Door allerlei omstandigheden privé en op kerkgebied zit ik weer in een negatieve spiraal. Zo worstel ik met zonden uit mijn verleden als het gaat om het zevende gebod. Helaas ben ik weer weer porno ga...
1 reactie
11-07-2022
Als wij, als christenen, geloven dat het in de hemel en later op de nieuwe aarde beter is dan in het tegenwoordige hier en nu. Waarom hangen wij dan zo aan het leven van vandaag? Paulus’ uitspraak en ...
1 reactie
11-07-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering