Evangelisatiefolder gezocht

Ds. J. Roosenbrand / 4 reacties

15-12-2012, 11:22

Vraag

Graag zou ik aan onkerkelijke mensen een evangelisatiefolder geven waarin duidelijk de wet en het evangelie wordt verteld. Hebben jullie tips waar ik deze folders zou kunnen bestellen? Liefst ook een folder waarin wordt verwezen naar nazorg of waar mensen een Bijbelcursus kunnen bestellen. En ze moeten ook niet te duur zijn zodat ik ze zelf kan bekostigen. Folders kan ik bijv. in een restaurant geven na het eten, of aan een medepassagier tijdens het reizen in het OV etc. Dus het moet echt een korte, maar krachtige samenvatting zijn van waarom het evangelie goed nieuws is. Bij voorbaat hartelijk dank.

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Beste vragensteller,

Een hele praktische vraag. Je kunt natuurlijk denken aan de recente glossy MEER. Misschien een beter idee: verschillende evangeliën zijn uitgegeven in een apart boekje met leesbare lay-out. Je kunt verder ook eens rondneuzen op de website van de izb. Of op een andere site natuurlijk. Of eens langsgaan bij een evangelische boekhandel. Er zijn trouwens ook verschillende on-line cursussen beschikbaar. Verder staat er natuurlijk ook niet voor niets in Gods Woord dat je zelf een leesbare brief bent (2 Kor. 3:3) en dat het Woord dat je uitdeelt moet samengaan met de daad (Jak. 2:16!).

Gods zegen toegewenst,
Ds. H. J. Roosenbrand

Ds. J. Roosenbrand

Ds. J. Roosenbrand

  • Geboortedatum:
    05-07-1978
  • Kerkelijke gezindte:
    Gereformeerd Vrijgemaakt
  • Woon/standplaats:
    Hoofddorp/Haarlemmermeer
  • Status:
    Inactief

Tags in dit artikel:

evangelisatie
4 reacties
rotterdam1
15-12-2012 / 11:33
http://www.alpha-cursus.nl/
EVA
15-12-2012 / 17:27
Dit moment populair de Waarom kerst DVD kijk op de site van Agape
juni
15-12-2012 / 19:22
op het slotplein, in capelle aan de ijssel bij mijnheer Schouten.prachtige folders etc.
MUS
16-12-2012 / 08:01
Kijk eens op http://www.uithetwoordderwaarheid.nl/catalogus/38-evangelisatie

Terug in de tijd

Geachte ds. Simons, ik heb een vraag n.a.v. het interview dat u gaf via Pastorie online (zie onder). Daarin geeft u aan dat er één roeping is, maar met een tweeërlei uitwerking. U zei dat de mens het ...
Geen reacties
15-12-2023
Het sterkste argument wat vaak geopperd wordt door niet-christenen tegen tegen het christelijk geloof is de versplintering van de kerk en de grote hoeveelheid aftakkingen/afsplitsingen. Het ontstaan...
9 reacties
15-12-2022
Wat als je zonden te groot en teveel zijn? En de angst dat je door iedereen wordt uitgespuugd als ze weten hoe zondig je bent?
4 reacties
15-12-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering