Last van blaasontsteking

drs. A. Meijer / 1 reactie

26-06-2012, 09:48

Vraag

Ik ben 17 jaar en heb al drie jaar last van blaasontsteking, maar durf niet naar dokter te gaan. Ik zorg wel elke dag voor een orgasme bij mezelf. Zo af en toe heb ik ook slijmbloed bij het plassen. Op dit moment is dat weg. Ik plas erg veel. Ik merk ook dat er wat rotzooi in mijn blaas zit. Daarnaast heb ik als ik wakker word altijd een slappe penis. Weet u wat er aan de hand kan zijn?

Antwoord

Beste vragensteller,

Klachten van bloed en/of slijm tijdens het plassen, frequent plassen en 'rotzooi' uit de blaas zijn niet normaal. Dat zou inderdaad bij een blaasontsteking kunnen passen, maar dat is niet zeker.

De angst voor het naar dokters gaan zal ongetwijfeld een reden hebben. Toch is het erg verstandig om deze angst te overwinnen en naar jouw huisarts te gaan. Anders probeer je het eerst telefonisch, dat kan ook.

Als je een blaasontsteking hebt, is het verstandig daar een antibioticum tegen te slikken. Ejaculeren helpt hier niet tegen.

Een slappe penis in de ochtend wijst niet op een ziekte.

Vriendelijke groet,
A. Meijer

drs. A. Meijer

drs. A. Meijer

 • Geboortedatum:
  14-12-1978
 • Kerkelijke gezindte:
  Christelijk Gereformeerd
 • Woon/standplaats:
  Ouderkerk aan de Amstel
 • Status:
  Actief

Tags in dit artikel:

plas(sen)
1 reactie
Wilma
26-06-2012 / 10:44
Je kan beginnen met urine in te leveren bij de assistente. Potje kun je ophalen bij de apotheek of doktersassistente. Vaak kun je nog dezelfde dag terugbellen en hoor je of je er een recept voor je klaar ligt of dat je toch even langs moet komen.

Terug in de tijd

Ik ben een meisje van 15 jaar en zit op een christelijke school. Doordat het een christelijke school is en geen reformat...
15 reacties
26-06-2013
Aan ds. Simons. Ik dacht dat ik een kind van God was, Hem lief had en Hem wilde volgen. Maar ik heb niet zo'n berouw ove...
15 reacties
26-06-2010
Ik heb een vraag over de geschiedenis van het dochtertje van Jaïrus. Ik las de geschiedenis in Mattheüs. Daar staat: “To...
1 reactie
26-06-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering