Last van blaasontsteking

drs. A. Meijer / 1 reactie

26-06-2012, 09:48

Vraag

Ik ben 17 jaar en heb al drie jaar last van blaasontsteking, maar durf niet naar dokter te gaan. Ik zorg wel elke dag voor een orgasme bij mezelf. Zo af en toe heb ik ook slijmbloed bij het plassen. Op dit moment is dat weg. Ik plas erg veel. Ik merk ook dat er wat rotzooi in mijn blaas zit. Daarnaast heb ik als ik wakker word altijd een slappe penis. Weet u wat er aan de hand kan zijn?

Antwoord

Beste vragensteller,

Klachten van bloed en/of slijm tijdens het plassen, frequent plassen en 'rotzooi' uit de blaas zijn niet normaal. Dat zou inderdaad bij een blaasontsteking kunnen passen, maar dat is niet zeker.

De angst voor het naar dokters gaan zal ongetwijfeld een reden hebben. Toch is het erg verstandig om deze angst te overwinnen en naar jouw huisarts te gaan. Anders probeer je het eerst telefonisch, dat kan ook.

Als je een blaasontsteking hebt, is het verstandig daar een antibioticum tegen te slikken. Ejaculeren helpt hier niet tegen.

Een slappe penis in de ochtend wijst niet op een ziekte.

Vriendelijke groet,
A. Meijer

drs. A. Meijer

drs. A. Meijer

 • Geboortedatum:
  14-12-1978
 • Kerkelijke gezindte:
  Christelijk Gereformeerd
 • Woon/standplaats:
  Ouderkerk aan de Amstel
 • Status:
  Actief

Tags in dit artikel:

plas(sen)
1 reactie
Wilma
26-06-2012 / 10:44
Je kan beginnen met urine in te leveren bij de assistente. Potje kun je ophalen bij de apotheek of doktersassistente. Vaak kun je nog dezelfde dag terugbellen en hoor je of je er een recept voor je klaar ligt of dat je toch even langs moet komen.

Terug in de tijd

Wanneer heb je een 'levend Christusgemis'? Ik weet dat ik niet zonder Hem kan, maar het dringt me niet tot God. Mijn zoe...
geen reacties
27-06-2015
Mag je mensen zegenen door middel van handoplegging? Zo ja, schuilt daar een gevaar in? Pas geleden was ik bij een hulpv...
geen reacties
26-06-2008
ABN-Amro wil dat aan het eind van het jaar alle klanten met een ring kunnen betalen. Er wordt ook geëxperimenteerd met b...
7 reacties
26-06-2017
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering