Hevige hartkloppingen

drs. N. Wolswinkel / Geen reacties

12-10-2009, 09:05

Vraag

Ik ben een vrouw van 40 jaar. Ik heb vooral na het middageten (brood) hevige hartkloppingen. Heb er zoveel last van dat ik dan bijna niet hardop kan voorlezen uit de Bijbel. Ben op dat moment ook erg moe. Dit duurt meestal een half uurtje, daarna moet ik vaak nodig plassen. Is er een medische verklaring voor dit vreemde verschijnsel?


Antwoord

Ik heb zo geen duidelijke verklaring. Mogelijk is er een relatie met een bepaald type voedsel, je zou dan aan een voedingsallergie kunnen denken. Je zou dus kunnen kijken of er verband is tussen het type voedsel en het al dan niet optreden van de klacht.

Drs. N. Wolswinkel

Lees meer artikelen over:

medisch
Dit artikel is beantwoord door

drs. N. Wolswinkel

  • Geboortedatum:
    02-02-1957
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
331 artikelen
drs. N. Wolswinkel

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Waarom schrijven wij de naam HEERE met vijf hoofdletters? Is het af te wijzen als dit niet gebeurt, zoals b.v. in bepaalde boeken. Moet je deze boeken dan afkeuren, omdat... of toch niet?
Geen reacties
12-10-2006
Ik ben jongeman van 25 jaar met een homoseksuele relatie. Mijn familie heeft positief op mijn coming out gereageerd. Heel eerlijk gezegd doet niemand vreemd over mijn homoseksualiteit. Vanuit mijn ker...
Geen reacties
12-10-2006
Er staan veel antwoorden over de Gereformeerde Gemeenten in Nederland op Refoweb. Ik heb dat gelezen om wat beter te begrijpen waar die kerk voor staat. Mensen die ik ken gaan daar heen. Ze rijden er ...
Geen reacties
12-10-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering