Iemand op de mond zoenen

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

12-11-2007, 00:00

Vraag

Ik ben een jongen van 19 jaar en heb bijna twee maanden verkering met een meisje van 17 jaar. Het gaat erg goed, maar over sommige situaties val ik wel eens. Mijn vriendin heeft een tweelingbroertje en zusje van vier jaar. Daar knuffelt ze heel vaak mee, maar ze zoent ze ook op de mond. Ik denk dan dat zoiets niet hoort. Iemand op de mond zoenen doe je toch alleen bij je vriend of vriendin (als je verkering hebt)? Ben ik te kritisch?


Antwoord

In hechte gezinnen wordt er ook wel op de mond gezoend al zal dat meestal wel een ‘korte’ zoen zijn. Als je elkaar in een relatie zoent, zal dat meestal veel intenser zijn en langer duren, dus ook wat dat betreft kun je onderscheid maken tussen de ene mondzoen en de andere.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verkeringzoenen
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Is het "je thuis voelen in een kerkelijke gemeente" van ondergeschikt belang? Ik krijg steeds te horen dat dit niet een reden is van het naar de kerk gaan. Ik bedoel met je thuisvoelen: de manier waar...
Geen reacties
12-11-2012
In een grote stad zijn christelijke scholen vaak niet aanwezig. Is een RK-basisschool dan een optie voor onze kinderen in plaats van een openbare basisschool?
Geen reacties
12-11-2013
God is een Geest en die Hem aanbidden moeten Hem aanbidden in geest en waarheid. En God schiep de mens naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij ze. God is een Ge...
Geen reacties
12-11-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering