Family7 komt met een christelijk misdaadprogramma

Nieuwsredactie / Geen reacties

16-09-2009, 19:23

De christelijke televisiezender Family7 komt met een christelijk misdaadprogramma. In CrimeDoc roept Family7 christenen op mee te bidden om de echte waarheid in de Deventer Moordzaak boven tafel te krijgen. Na de eerste uitzending op 31 oktober wordt bekeken of het programma verder gaat. Family7 zendt bijna landelijk uit op de kabel.


"Voor de in 1999 gepleegde moord op de Weduwe Wittenberg werd Ernest Louwes in hoger beroep door het gerechtshof in Arnhem veroordeeld. Hij heeft zijn gevangenisstraf inmiddels achter de rug, maar heeft altijd beweerd onschuldig te zijn.
 
Nu tien jaar later is er tot op de dag van vandaag niemand geweest die zich als dader gemeld heeft. Is Ernest Louwes terecht veroordeeld? Zijn de verhalen op internet waar over het povere onderzoek naar een andere verdachte zoals bijvoorbeeld 'de klusjesman'? Of kan het zijn dat er een derde in het spel is. Iemand die tijdens het onderzoek nooit in beeld kwam?

CrimeDoc pretendeert niet zelf met een oplossing te kunnen komen. CrimeDoc gaat uit van Psalm 43:3 "Zend uw licht en uw waarheid..." Maar ook van Jeremia 33:3 "Roep tot Mij en Ik zal u antwoorden en u grote, ondoorgrondelijke dingen verkondigen, waarvan gij niet weet."
De duisternis probeert de echte dader anoniem te houden. Deze kiest ervoor om de rest van het leven in zijn/haar eigen gevangenis rond te lopen. De Bijbel leert ons dat de waarheid vrij maakt.

Wij roepen u op met ons mee te bidden dat Gods licht gerechtigheid zal voortbrengen (ef. 5:9) en dat de duisternis ontmaskerd zal worden. Indien onze God u door gebed iets laat zien of duidelijk maakt, schroom dan niet dit te melden via crimedoc@family7.nl Wij zullen discreet met deze informatie omgaan. In alle gevallen zal CrimeDoc zich houden aan de Nederlandse wetgeving en zeker niet de rol van de politie overnemen."

Nieuwsredactie op 16-09-2009, 19:23
Geen reacties

Meer nieuws

Als alles volgens het draaiboek verloopt, wordt over enkele uren de troonrede uitgesproken. Daarna kunnen we ons opmaken voor enkele dagen heftig commentaar. Een uitspraak die elk jaar te horen was, z...
1 reactie
15-09-2009
Dordrecht – D.V. zaterdagavond 3 oktober vindt de Dordtse Mannenzang weer plaats in de plaatselijke Grote kerk. De mannenzang wordt gedirigeerd  door Arie Kortleven en het orgel wordt bespeeld door Le...
Geen reacties
14-09-2009
De Bovenkerk in Kampen krijgt vrijdag een nieuwe klok. Deze is geschonken door het Camper Algemeen Steunfonds, zo schrijft RTVoost. Er hangen in de kerk twee klokken die gemaakt zijn in de vijftiende ...
Geen reacties
14-09-2009
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering