Inzamelingsactie: Luiers voor Lesbos

CRR (advertorial) / Geen reacties

12-11-2021, 16:05

Kinderen op de vlucht aan de grenzen van Europa leven in schrijnende situaties, afhankelijk van hulp van anderen. Stichting CRR ondersteunt deze kinderen door te voorzien in de basisbehoeften. Per hulptransport zijn er gemiddeld 50.000 luiers nodig! In de maand november worden door heel het land heen luiers, billendoekjes en Sudocrem ingezameld, om ervoor te zorgen dat stichting CRR deze hulp kan blijven bieden. Lees hieronder waarom deze actie zo belangrijk en nodig is en wat jij kan doen om te helpen.


 
Doneer direct

Stichting Christian Refugee Relief (CRR)

Al sinds 2015 is de vluchtelingenproblematiek een actueel onderwerp. Mensen die de overtocht wagen met de hoop op een veilig en stabiel leven, voor zichzelf en voor hun kinderen. Echter, waar ze terecht komen aan de Europese grenzen is verre van stabiel en veilig. Er is een tekort aan praktisch alles: voedsel, kleding, een dak boven het hoofd, hygiëne, onderwijs en nog zoveel meer. 
Vluchtelingen aan de grenzen van Europa zijn afhankelijk van de hulp van anderen. Stichting CRR heeft als doel om in deze noodhulp te voorzien en werkt hiervoor nauw samen met lokale stichtingen en organisaties zodat de juiste goederen afgestuurd en uitgedeeld worden. Gemiddeld één keer in de maand vertrekt er een hulptransport vanuit de loods van CRR in Nieuw-Lekkerland naar een bestemming waar deze hulp nodig is. Lees meer hierover op onze website.
 

Waarom luiers, billendoekjes en Sudocrem?

Met ieder hulptransport stuurt stichting CRR luiers en billendoekjes mee. Sinds de inzamelactie van vorig jaar heeft CRR de hulptransporten kunnen vullen met de opbrengst van deze actie. Hierdoor zijn duizenden kinderen op de vlucht aan de grenzen van Europa het afgelopen jaar geholpen aan een gedeelte van hun primaire levensbehoeften. Echter, de nood blijft onverminderd hoog. De vluchtelingencrisis houdt aan en zoveel duizenden kinderen hebben blijvend hulp nodig.
Stichting CRR wil blijven omzien naar deze kinderen en wil dat doen door ervoor te zorgen dat er in ieder geval in de basisbehoeften geen tekorten zijn. Daarom moet de aanvoer van luiers, billendoekjes en Sudocrem door blijven gaan. Nu, een jaar later, is de voorraad van de inzamelactie van vorig jaar helemaal op. We hebben weer voorraad nodig, daarom zetten we opnieuw de actie Luiers voor Lesbos in.
 

Inzamelactie Luiers voor Lesbos

 
De inzamelactie Luiers voor Lesbos is zo opgezet dat het heel laagdrempelig is om mee te doen. Afgelopen weken hebben 180 huishoudens door het hele land zich aangemeld om inzamelpunt te zijn. Zij zetten in de maand november hun huis open om donaties te ontvangen: luiers, billendoekjes en Sudocrem. Aan het einde van de actie worden deze donaties bij hen opgehaald en gesorteerd om uiteindelijk op transport te gaan naar waar het nodig is.
 

Helpt u/jij ook mee?


Wij hebben jouw hulp nodig. Hoe kan jij helpen?
  • Doneer luiers, billendoekjes en/of Sudocrem. We hebben het hard nodig, alle beetjes helpen! Je kunt je luiers (bij voorkeur maat 4-6), billendoekjes en/of Sudocrem inleveren bij een inzamelpunt bij jou in de buurt. Een overzicht hiervan is te vinden op de website.
  • Wordt zelf inzamelpunt voor jouw buurt! Hoewel er al 180 inzamelpunten zijn, zijn er nog steeds gebieden in Nederland waar geen inzamelpunt is. Wil jij je huis openstellen voor het inzamelen van donaties en heb je zin om actief aan de slag te gaan? Meldt je aan als inzamelpunt!
  • Geen tijd om naar de winkel te gaan of zelf inzamelpunt te worden? Je kunt nu ook financieel bijdragen aan Luiers voor Lesbos. Doneer hier direct!
  • Of bestel online bij een winkel luiers, billendoekjes en/of Sudocrem en laat het bezorgen bij een inzamelpunt. 
 
Super bedankt als jij wil bijdragen of al bijdraagt aan deze actie! Voor meer informatie, het overzicht van inzamelpunten of om je aan te melden, kijk op de website van Luiers voor Lesbos.
Schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Dat kan door een mail te sturen naar info@luiersvoorlesbos.nl of door te bellen of appen naar 06-23682283.

 
Check de website
 
CRR (advertorial) op 12-11-2021, 16:05
Geen reacties

Meer nieuws

Uit een onderzoek gedaan door de HGJB blijkt dat 20% van de jongeren (bijna) geen contact heeft gehad met hun gemeente in coronatijd. Nog eens 45% geeft aan dat er wel contact is geweest, maar dat dit...
Geen reacties
09-11-2021
Met 24 weken begon bij Joanne Snetselaar (26) de bevalling. ‘Zo’n kindje heeft geen kwaliteit van leven, kun je het niet beter laten gaan?’, zei een van de artsen’, vertelt Joanne. ‘Voor ons was dat g...
Geen reacties
04-11-2021
Misschien ken je de RMU vooral van de juridische dienstverlening. De laatste jaren biedt de RMU ook loopbaancoaching aan. Loopbaancoaching is een goede investering in jezelf. Door de coaching krijg je...
Geen reacties
19-10-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering