Loopbaancoaching

RMU (advertorial) / geen reacties

19-10-2021, 14:06

Misschien ken je de RMU vooral van de juridische dienstverlening. De laatste jaren biedt de RMU ook loopbaancoaching aan. Loopbaancoaching is een goede investering in jezelf. Door de coaching krijg je inzicht in je waarden, kwaliteiten, valkuilen, vaardigheden, persoonlijkheid en mogelijke belemmeringen.

Daardoor weet je beter wie je zelf bent, wat je wilt en wat je kunt. Welke functies of opleidingen het beste passend zijn of niet en waarom je soms vast loopt in je functioneren en wat je daaraan kunt doen.

Coaching is verrijkend voor jezelf. Door middel van verschillende testen en opdrachten ontdek je de duidelijke “rode draad” in je leven. Waar je goed in bent, waar voor jou aandachtspunten liggen en hoe je daarmee om kunt gaan. Maar ook vragen zoals: ‘Wat is Gods weg in mijn leven?’ en: ‘Wanneer is werk zinvol of niet?’ kunnen aan de orde komen.

Je wordt van harte uitgenodigd om vrijblijvend een gratis intakegesprek aan te vragen. Hier kun je al je vragen omtrent coaching bespreken en bepalen of je met de betreffende coach het coachingstraject in wilt gaan.

Wil je verder met coaching, dan wordt er een plan van aanpak door de coach opgesteld waar de coach en jij zich beiden aan conformeren. De opdrachten en testen worden per mail toegestuurd en besproken in een persoonlijk gesprek.

Er is goed nieuws, voor RMU leden zijn de kosten erg laag! Per gesprek van een uur zijn de kosten 50,00 euro voor leden (niet-leden betalen 90,00 euro). Hierbij komt een eenmalige bijdrage van 75,00 euro voor het inzetten van testen. 

Loopbaancoaching in het kort:

  • Geeft inzicht in je kwaliteiten en valkuilen.
  • Inzicht wie je als persoon bent (persoonlijkheidstest).
  • Je krijgt inzicht welke beroepen of welke richting in beroepen geschikt voor je zijn (beroepentest).
  • Door middel van allerlei testen krijg je inzicht in je competenties, je waarden, je voorkeur aan activiteiten en persoonlijke gedrag.
  • Je krijgt advies over het opstellen van een cv, sollicitatiebrief en LinkedIn.
  • Er kan geoefend worden met het voeren van een sollicitatiegesprek.
  • Een plan van aanpak wordt opgesteld om je geformuleerde doel te bereiken.
  • Je krijgt inzicht in je belemmerende gedachten.

Loopbaancoaching zorgt ervoor dat jij als coachee weer verder kunt met je loopbaan.

 

Onze loopbaancoaches

  

 

"Wees nooit bang om een onbekende toekomst te leggen in de handen van een bekende God."

Deze bekende uitspraak van Corrie ten Boom is het motto van Jannie van der Mark, loopbaancoach bij de RMU. Jannie van der Mark werkt inmiddels al heel wat jaren bij de RMU. Eerst als juridisch medewerker, sinds 2016 als loopbaancoach. Jannie: ‘Wat kunnen er veel vragen leven omtrent je werk en je functie. Wat kan dat veel met je persoonlijk doen en wat geeft dat ook vragen nu en over de toekomst – hoe nu verder – wat past bij mij – wat is de zin van mijn werk, wat zijn mijn valkuilen en kwaliteiten etc.?’ Dit en nog veel meer andere vragen komen veelvuldig aan de orde bij loopbaancoaching. Jannie: ‘Als coach ervaar ik het als heel bijzonder dat je een stukje op iemands levensweg mee mag lopen om daarna weer los te laten en te zien dat de weg van de coachee weer verder gegaan kan worden.’ De onbekende toekomst leggen in de handen van een bekende God.

Tags in dit artikel:

RMU
RMU (advertorial) op 19-10-2021, 14:06
geen reacties

Meer nieuws

Ze wilde een abortus laten doen, maar tijdens de echo sloeg de twijfel toe. Inmiddels is Deborah Smit’s (43) dochter vie...
geen reacties
06-10-2021
Tijdens de Week van het Leven van 2021 op 6 tot en met 13 november wordt er opnieuw aandacht gevraagd voor de positie va...
geen reacties
24-09-2021
Zijn boeken en preken zijn overbekend, maar de stem van de bekende Prins der Predikers, C. H. Spurgeon, is nooit vastgel...
geen reacties
18-08-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering