Depressie…zoek hulp

De Vluchtheuvel (advertorial) / geen reacties

03-09-2019, 09:09

Simone Maas kwam na haar huwelijk en de geboorte van haar kinderen in een "achtbaan van allerlei gevoelens". Ook de herinneringen aan een moeilijke periode in haar jeugd begonnen op te spelen. Dit uitte zich in een depressie. “Er waren momenten dat ik dacht: wat heeft het leven nog voor zin? Wat is het doel? Wat is belangrijk?”

Erika kampte ook al jong met depressie: “Op mijn 15e zat ik echt op een dieptepunt. Ik heb altijd gehoopt dat het over zou gaan. Tot ik me zo hopeloos voelde, alles was zo uitzichtloos. Ik zag het niet meer zitten, het hoefde voor mij allemaal niet meer, het liefst ging ik dood. Hier schrok ik zo van. Ik dacht: ‘Als ik nu geen hulp zoek, doe ik mezelf iets aan.’ En dat wilde ik eigenlijk ook niet.”

Wat is een depressie?

Een depressie is een aandoening die de stemming en gevoelens raakt. Je voelt je constant somber en je verliest interesse in de mensen en dingen om je heen. Herkent u dit? Stichting De Vluchtheuvel heeft veel ervaringen met deze problematiek en wil u ook graag helpen.  
Het is belangrijk om depressieve klachten serieus te nemen en er iets mee te doen. De Vluchtheuvel biedt hulp in de vorm van psychosociale en therapeutische hulpverleningsgesprekken.

De Vluchtheuvel

Het kan voor u pijnlijk zijn dit artikel te lezen. Wellicht roept het vragen op. Wij staan graag voor u klaar! Schroomt u vooral niet om u aan te melden via ons aanmeldformulier op: www.stichtingdevluchtheuvel.nl  of neemt u contact op met De Vluchtheuvel: 0113-213098.


De Vluchtheuvel

De missie van De Vluchtheuvel is het bieden van christelijke, professionele, psychosociale hulp bij levensvragen voor alle leeftijden en gezinssituaties. Het Woord van God staat in al onze hulpverlening centraal.

Meld u nu aan voor onze nieuwsflitsen!

Alle namen zijn gefingeerd.

De Vluchtheuvel (advertorial) op 03-09-2019, 09:09
geen reacties

Meer nieuws

Onder reformatorische christenen zijn er verschillende opvattingen over hoe men de zondagsrust invult. Sommigen maken en...
2 reacties
18-08-2019
De stichting Hart van Homo’s hoopt binnenkort verschillende nieuwe bijbelstudiegroepen te kunnen starten. Er zijn mogeli...
geen reacties
15-08-2019
Persoonlijkheidsproblemen kunnen veel pijn en nood geven in relaties. 'Een persoonlijkheidsstoornis gaat diep. Mensen mo...
geen reacties
23-07-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering