Single en Christelijk? ROOTS dating!

ROOTS dating (advertorial) / geen reacties

19-06-2019, 08:44

‘Gewoon proberen!’ Dat antwoord geven we aan singles die ons vragen of ze een profiel moeten aanmaken op ROOTS dating. De leukste en nieuwste christelijke datingsite van Nederland! Want niet geschoten is sowieso mis! Toch? Al meer dan 10.000 christelijke singles gingen je voor!

Eén jaar na livegang van ROOTS kunnen we spreken van een groot succes! Oprichters Rianne en Jorieke vertellen je graag over dé christelijke datingsite. En waarom jij, als christelijke single, daar zeker een profiel zou moeten aanmaken.

1 jaar live!
Al meer dan 10.000 christelijke singles hebben in het eerste jaar van het bestaan van ROOTS een profiel aan- gemaakt. Momenteel zijn er een paar duizend actieve gebruikers, singles die op zoek zijn naar de liefde. Het aantal actieve gebruikers groeit elke week! Daar hadden we niet van durven dromen, maar zijn we enorm trots op en dankbaar voor. Het is voor ons een bevestiging dat er echt een behoefte is onder christenen om een partner te vinden die ook christen is.


Door ROOTS en onder Gods leiding is onze relatie tot stand gekomen. Wij durfden allebei nooit meer te hopen dat dit voor ons weggelegd was. Hiervoor zijn wij erg dankbaar en ervaren dit ook als Gods weg voor ons. Ditzelfde wensen wij vele andere singles toe!’ - Succesverhaal ROOTS


Succesverhaal
Met regelmaat krijgen we succesverhalen toegestuurd van mensen die elkaar hebben ontmoet via ROOTS en nu samen verder gaan. Dat vinden we ontzettend leuk om te horen. Uiteindelijk is dat waar we het voor doen en gunnen we dat iedereen. Daarom gaan we ook het aankomende jaar weer hard aan de slag om ROOTS te laten groeien!

Ook 50+
Opvallend is dat niet alleen jongeren zich aanmelden, maar dat ook veel singles die al wat ouder zijn ROOTS weten te vinden. Daar worden wij heel blij van, want daten is zeker niet alleen voor een jongere generatie weggelegd! Benieuwd?

Nog even over ROOTS
Je maakt eenvoudig een profiel aan en vult deze met foto’s en afbeeldingen van jezelf en dingen waar je enthousiast van wordt. Geen lange vragenlijsten, maar beelden die iets over jou vertellen. Probeer het zelf!

Aanmelden?
Single en benieuwd of ROOTS iets voor jou is? Aanmelden is gratis en heel eenvoudig.
 Alle nieuwe profielen worden handmatig gecheckt, zo kun je ervan uit gaan dat de mensen die jij ontmoet op ROOTS net als jij op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie.


www.rootsdating.nl 
info@rootsdating.nl

Tags in dit artikel:

dating
ROOTS dating (advertorial) op 19-06-2019, 08:44
geen reacties

Meer nieuws

Met ontroering heeft de redactie van Refoweb kennis genomen van het overlijden van de Hervormde emeritus-predikant ds. C...
2 reacties
11-06-2019
Hoe is het om als Verzorgende I.G. of Verpleegkundige bij Charim te werken? In de onderstaande video's hoor je er al...
geen reacties
05-06-2019
Salem uit Ridderkerk is op zoek naar nieuwe collega’s! De reformatorische zorginstelling heeft nieuwbouwplannen en zal o...
geen reacties
29-05-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering