Christelijke datingsite ROOTS enorm succes

ROOTS dating (advertorial) / Geen reacties

12-12-2018, 12:05

Acht maanden nadat ROOTS dating werd gelanceerd, is de datingsite niet meer weg te denken uit de christelijke datingwereld. Al ruim 5.000 singles, van alle leeftijden, meldden zich aan. Het lijkt er op dat online daten ook onder christenen steeds meer geaccepteerd en aangemoedigd wordt.


Jorieke en Rianne lanceerden ROOTS dating om daten onder christen te stimuleren. ‘Veel singles hopen de liefde van hun leven in het ‘echt’ tegen te komen. Dat klinkt romantisch, maar blijkt soms best een opgave. Zeker als je op zoek bent naar een partner met dezelfde kerkelijke achtergrond. Naast een druk leven, is het soms lastig nieuwe mensen te ontmoeten’ aldus de oprichtsters.

ROOTS werkt anders

Online daten lijkt de oplossing, toch ervaren sommige singles een drempel om zich aan te melden. Een gemiste kans vinden ze bij ROOTS. Daar vinden ze dat online daten juist leuk hoort te zijn. Niet ingewikkeld en al helemáál niet ongemakkelijk. Daarom werkt het bij ROOTS anders.

Uitgaan van beeld

ROOTS gaat uit van beeld. Je maakt eenvoudig een profiel en vult dat met foto’s en afbeeldingen van jezelf en dingen waar je enthousiast van wordt. Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden. Een profiel maken is leuk en geeft energie. Geen lange vragenlijsten, maar beelden die iets over jou vertellen.

Laagdrempelig

Op ROOTS stuur je iemand eenvoudig een berichtje of reageer je op een foto. Je kunt ook (door middel van een duimpje) aangeven dat je iemands profiel interessant vindt. Wie weet is dat net het zetje dat de ander nodig heeft om jou een berichtje te sturen.

Taboedoorbrekend

Online daten is nog niet altijd even bespreekbaar, heel jammer, want het werkt echt! De eerste succesverhalen zijn al bekend. Verhalen van mensen die elkaar ‘in het echt’ nooit zouden zijn tegen gekomen. Mensen die goed bij elkaar blijken te passen en mensen die bij hun ontmoeting de leidende hand van God ervaren.

Aanmelden

Single en benieuwd of ROOTS iets voor jou is? Aanmelden is gratis en heel eenvoudig. Binnen een paar stappen maak je een profiel. Alle nieuwe profielen worden handmatig gecheckt, zo kun je ervan uit gaan dat de mensen die jij ontmoet op ROOTS net als jij op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. Aanmelden kan via www.rootsdating.nl.  Daar lees je ook het verhaal van Rianne en Jorieke, oprichtsters van ROOTS dating.

ROOTS dating (advertorial) op 12-12-2018, 12:05
Geen reacties

Meer nieuws

De voltallige kerkenraad, predikant en een aantal vrijwilligers van de Hervormde gemeente Valburg-Homoet besparen de gemeenschap zaterdag duizenden euro’s. Bekijk hieronder de foto's:
Geen reacties
02-11-2018
Elke zaterdag versturen we een selectie van de meest in het oog springende artikelen op Refoweb. De redactie kiest een aantal berichten van de site die in de achterliggende week gepubliceerd zijn en l...
Geen reacties
17-10-2018
Pompoenen, skeletten en trick or treat: op 31 oktober wordt op veel plaatsen Halloween gevierd. Maar wat houdt Halloween eigenlijk in? Ark Mission ging op onderzoek uit en stelde een aantal vragen aan...
2 reacties
16-10-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering