Discipelschap in 80 Dagen / Een jaar Bijbelschool

De Wittenberg (advertorial) / geen reacties

31-03-2017, 10:54

De opleiding Discipelschap in 80 Dagen is een kort traject van 3 maanden met aansluitend de mogelijkheid voor een stageperiode. Een praktische opleiding waarbij je studeert en woont op Bijbelschool de Wittenberg in Zeist. Ontdek wie jij bent als volgeling van Jezus! Je staat als christen midden in de maatschappij van vandaag. Hoe ben jij van betekenis in deze wereld? Je wordt uitgedaagd om een missionaire levensstijl te ontwikkelen en om discipelschap concreet vorm te geven in je leven. Tijdens Een Jaar Wittenberg (Bijbelschool) ga je op zoek naar jouw plek en taak in Gods Koninkrijk.

Tijdens deze avond laten we je beleven hoe het is om te leven en te studeren op de Wittenberg. De avond begint met een gezamenlijke maaltijd met studenten en bewoners van de Community. Na het eten volgt een proefcollege door Jan-Willem Dekker met als thema 'Hoe is de Bijbel tot stand gekomen?'. Na de koffie staat een rondleiding door het pand van de Wittenberg op het programma waarbij je een kijkje kunt nemen op de slaapzalen, in de kamer van een student etc. Nadat we je alle praktische informatie hebben gegeven over de Wittenberg en over de opleiding Discipelschap in 80 Dagen - en nadat een aantal studenten hun verhaal hebben gedeeld uit het leven van alledag - nemen we deel aan de dagsluiting. Daarna is er nog gelegenheid voor een borrel en zijn er studenten en medewerkers aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Een mooie kans om kennis te maken met de Wittenberg en de opleiding Discipelschap in 80 Dagen.

Ben je 'gewoon' nieuwsgierig en lijkt het je leuk om deze avond eens mee te maken dan ben je - geheel vrijblijvend - van harte welkom. Neem je vrienden, broer of zus, je ouders, klasgenoten - of wie dan ook - gezellig mee! Een unieke kans om de Wittenberg te ervaren.

Wil je nog net iets meer proeven van de Wittenberg? Kom dan op 5 april de hele dag meelopen met de studenten of kies er zelfs voor om een nachtje te komen logeren. Je begint dan op dinsdagavond (4 april) en blijft tot en met de avond van 5 april (een tweede nachtje mag ook). Ben je meer geïnteresseerd in de opleiding Een Jaar Wittenberg? Ook dan ben je hier van harte welkom!

Meer info en/of aanmelden? http://bit.ly/wittenberg-experience
 

"Mijn eerste weken D80 op de Wittenberg waren erg leerzaam. De lessen zijn interessant en docenten nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Daarnaast ga je het geleerde in praktijk brengen en juist deze afwisseling is erg leuk! De kleine klas zorgt ervoor dat je naar elkaar toegroeit. Ondanks de verschillende kerkachtergronden delen wij allemaal onze liefde voor Jezus Christus. Daarnaast brengt het interkerkelijke veel diversiteit met zich mee en kunnen we daar met respect voor elkaars achtergrond goed over praten. Ik kijk uit naar de komende weken en de stageperiode. Ik hoop dat ik mensen die ik ontmoet mag laten zien hoe groot en goed God is!"

Esme Lammerts van Bueren, studente Discipelschap in 80 Dagen, voorjaar 2017

De Wittenberg (advertorial) op 31-03-2017, 10:54
geen reacties

Meer nieuws

De Paas Sing-in wordt georganiseerd door Stichting Jij daar en Geloofstoerusting en is traditiegetrouw gepland op de avo...
geen reacties
24-03-2017
Het is misschien wel een van de meest indrukwekkende verhalen uit het boek 'Als vonkjes overslaan' van Nellie van Dooije...
geen reacties
20-03-2017
De NPV heeft een digitale keuzehulp ontwikkeld over de 20 wekenecho. Deze keuzehulp helpt mensen die een kindje verwacht...
1 reactie
17-03-2017
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering