AbortusInformatie bij nieuwe kliniek Houten

Nieuwsredactie / 5 reacties

03-02-2014, 10:00

Tussen 10 en 11 uur op maandag 3 februari komen vrijwilligers van AbortusInformatie.nl (Let op: bevat beelden die als schokkend kunnen worden ervaren, red.) in actie voor de baby'tjes bij de abortuskliniek aan de Papiermolen in Houten (naast de plaatselijke Gereformeerde Gemeente van ds. Vreugdenhil), die vandaag haar deuren voor het eerst opent. "AbortusInformatie.nl vraagt hiermee aandacht voor de 6 baby'tjes die gelijk gepland staan om geaborteerd te worden vandaag, en biedt de moeders alternatieven", meldt een persbericht.


"Mensen zijn er vaak niet van bewust waar ze voor kiezen omdat abortus zo'n abstracte term is", zegt oprichtster Van der Wende. "Wij laten de vrouwen zien, in onze visueel ingestelde cultuur, WIE hun baby is, en WAT een kliniek met hun baby kan doen wanneer ze eenmaal binnen zijn. Aan de buitenkant van de kliniek zie je niet wat er achter haar deuren gebeurt. Vandaar deze public awareness campaign."

Het bestuur van Abortusinformatie.nl - allemaal vrouwen met een abortuservaring - beoogt het bewustzijn te vergroten van wat abortus voor de baby betekent. Alternatieven worden aangeboden middels de website www.2in1.cc.

Nieuwsredactie op 03-02-2014, 10:00
5 reacties
moedervan2
03-02-2014 / 20:35
De site bevat zeer zeer schokkende beelden! Ik ben er helemaal naar van! Ik weet niet of dit zo getoond mag worden. Het is verschrikkelijk. Het is pure moord in de wreedste zin van het woord. Kindjes worden aan stukken getrokken, het is zo verschrikkelijk. Om te huilen.
QuadCoreInside
04-02-2014 / 09:14
Laat het maar getoond worden wat voor monsters we met z'n allen geworden zijn. Veel mensen hebben geen idee hoe een abortus in z'n werk gaat. Misschien doet het nog iets.
Hoe heeft het toch zover kunnen komen dat we deze genocide goedkeuren. 32,000 moorden per jaar in Nederland, ruim 40 miljoen wereldwijd. Beestachtig.
Antonia
04-02-2014 / 10:44
Er is een stem des bloeds die roept om wraak van de Nederlandse aardbodem. De Heere zal de zonden van een land bezoeken. Ook al doen we er persoonlijk niet aan mee, we zijn Nederlander en we zullen delen in de collectieve straf. Dat we vergeving zouden zoeken en vinden in de Het Bloed van Jezus Christus, dat roept om verzoening.
Hartje3
07-02-2014 / 15:54
Inderdaad schokkende beelden. Ik ben zelf een tienermoeder van 18 jaar oud en heb een dochtertje van 13 maanden. Ook informatie gezocht over abortus maar dit nooit tegengekomen. Iedereen die op de link wil klikken, denk eerst goed na!!! Iedereen die zijn kindje wilt laten aborteren klik maar op de site, dan weet je wat je aanricht!

Het moet voor God toch afschuwelijk zijn, dat mensen zo Zijn schepsels wegwerpen alsof het grof vuil is!
We zijn niet beter zeker niet, maar het één komt meer tot uiting dan het ander.
vrouwtje1
10-02-2014 / 20:26
Kan er niet iets gedaan worden dat er standaard elke dag iemand is die vrouwen die abortus willen plegen
opvangt voor het abortuscentrum?

Het is toch zo afschuwelijk, mensonterend dit.
Als we hier een ogenblik over nadenken zouden we toch geen moment rust meer mogen hebben.
Zulke lieve, onschuldige, hulpeloze wezentjes worden vermoord alsof het beesten zijn.
Als er een giraffe gedood wordt die onschuldig is, net zoals vandaag, komt heel NL in opstand. Oke,
het was niet goed. Het beest was gezond en 'onschuldig'. Maar dood is dood bij zo'n beest.
Maar abortussen gebeuren aan de lopende band en we horen hier niets over. Dat zijn toch kinderen met een zieltje voor de eeuwigheid! Wat erg, wat erg, wat erg!

Wat hebben die abortusartsen op hun geweten!
We zijn niets beter, maar dit kan toch niet zo door gaan?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meer nieuws

De 5-delige documentaire 'Visserman' van RTV Rijnmond is weliswaar niet nieuw maar wordt op dit moment herhaald op de zender. Het geeft een mooi beeld van de vloot op Goeree-Overflakkee. De aflevering...
Geen reacties
30-01-2014
LEERSUM – De stichting Jijdaar! houdt zaterdag voor het laatst haar bekende en spraakmakende poplezing. Ondanks dat de belangstelling voor het bijwonen van de confronterende bijeenkomsten niet vermind...
1 reactie
29-01-2014
Panellid ds. H. D. Rietveld stuurde ons een mooie samenvatting van de meeste onduidelijkheden over kinderdoop en volwassendoop. Daardoor ontstaat een helder zicht op de materie. Vervolgens geeft de pr...
Geen reacties
28-01-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering