Verantwoord weg met Refoveilingen.nl

Refoveilingen.nl / 24 reacties

30-03-2013, 08:00

VEENENDAAL - Zojuist is Refoveilingen.nl gelanceerd. Refoveilingen.nl is het online veilingplatform voor de reformatorische gezindte. Zes dagen per week gaat een keur aan uitjes onder de digitale veilinghamer gesorteerd op dagje weg, avondje weg en langer weg. In samenwerking met haar partners biedt het platform aantrekkelijke en verantwoorde vrijetijdsbesteding aan, zoals concerten, musea, natuurparken, hotels, restaurants, cursussen en vakanties.

Het onderscheidend vermogen van het nieuwe concept is de focus op de reformatorische gezindte. Al het aanbod op de site is gefilterd en één op de drie veilingen is van een reformatorische aanbieder.

40 veilingen per dag

Meedoen is eenvoudig: Geïnteresseerden kunnen eenmalig kosteloos een account aanmaken, inloggen en bieden op de gewenste veiling. Degene met het hoogste bod bij sluiting van de veiling, verwerft het arrangement. Vanaf 30 maart worden met uitzondering van de zondag dagelijks zo’n 40 veilingen gehouden. Dat houdt in de praktijk in dat dagelijks tussen 9.00 uur ’s ochtends en 0.00 uur om de twintig minuten een veiling sluit.

Refoveilingen.nl op 30-03-2013, 08:00
24 reacties
matthew
30-03-2013 / 08:34
Ik krijg hier echt kriebels van..
Moet de reformatie er bij gehaald worden?? is refo een handels en kwaliteitskeurmerk geworden??
Als ik dus niet via deze site met een veiling mee doe ga ik dus niet verantwoord weg??

Hebben wij niet de opdracht om een lichtend licht en een zoutend zout te zijn! ??

Zo bereiken we dat niet
Max
30-03-2013 / 11:39
Makkelijk joh, hoeven we zelf niet meer na te denken!
blijblij
30-03-2013 / 13:18
Ik weet niet wat Refoveilingen betaalt, maar het is enorm irritant!!!!!
1x 15 seconden wachten lukt nog net, maar als je vervolgens van het forum naar de homepage wil moet je weer 15 sec wachten, als je inlogd moet je 15 seconden wachten (meer acties nog niet uitgeprobeerd). Hopelijk blijft dat niet de hele maand zo, of is het alleen maart? dat zou het dragelijk maken....
Anders ga ik bij de concurrent een lekker onverantwoord maandje weg boeken ;)
Catherine
30-03-2013 / 15:47
Mensen, welke dag is het maandag??????????
De beheerder van RW wil zeker de jongens van GeenStijl hierheen lokken?
blijblij: op dinsdag is alles weer normaal hoor, zul je zien! ;-)
Omega
30-03-2013 / 16:58
Er zijn refo kranten, tijdschriften, scholen, kerken; uitgaansgelegenheden; reisorganisaties; websites, beurzen enz. Tja, waarom dan ook geen Refoveiling? En het leuke is, je hoeft van al die aanbiedingen geen gebruik te maken via Refoveiling, maar je mag ook gewoon zelf de volle mep betalen ;-)
erishoop
30-03-2013 / 18:57
wat een zielige vertoning

ik koop al jaren via andere veilingsite 's en kan zelf heel goed de keuze maken

daarnaast koop en verkoop ik al jaren via marktplaats en ik verkoop aan refo's en aan islamieten want ik heb mijn naasten lief

binnenkort ook vast

refo tv
refovoetbal
refomarktplaats
refofietsen
refoauto's
refo snoep
refo brood
refo koek
refo wcpapier
refo wijn
refobier
refojenever
refo fietsverlichting
Pol
30-03-2013 / 20:49
Helemaal eens met Matthew! Hoe kunnen we een lichtend licht zijn en een zoutend zout als we alleen met refo-mensen omgaan. Gij zult Mijn getuigen zijn, Ga de wereld in! Nog even en er komt een refostad waar iedereen gaat wonen, hekwerk erom heen en de grote boze heidense buitenwereld hebben we niet meer nodig, want we zijn zelf zo goed.
Ineke
30-03-2013 / 21:47
Beetje overtrokken reactie's hier....Je bent niets verplicht kunt alleen korting krijgen indien je iets ziet wat je geschikt lijkt.Ik ben blij met dit initiatief!
matthew
30-03-2013 / 21:58
@erishoop

refomarktplaats is er al zie www.refomarkt.nl

ik vindt de reclame van RV trouwens ook zeer irritant bij het bezoeken van refoweb
Omega
31-03-2013 / 20:55
@Erishoop Refobier! Daar zit een column in (tip voor de redactie). Wel met alcohol, maar je wordt er niet dronken van ;-)

@Matthew Deze 'irritante' reclame zorgt er voor dat Refoweb weer een tijdje kan blijven draaien en ruim 1 miljoen unieke bezoekers daar op de één of andere wijze plezier aan mogen beleven ;-)
jeewee
01-04-2013 / 00:16
Ach, een kritische Dwars-column over Refoveilingen zal er wel niet in zitten..
Immers: wiens brood men eet, wiens woord men spreekt...
Dorah
01-04-2013 / 10:27
Het is dus echt geen grap....?
Omega
01-04-2013 / 17:06
Klopt @Jeewee. De vijftigplussers van Goed Idee Reizen laten we ook met rust ;-)
jeewee
01-04-2013 / 23:53
@Omega: je reactie is nog triester dan ik me kon voorstellen. Ik heb geen idee wat deze reisorganisatie hier mee te maken heeft, maar ik geef een reactie als jeewee. Klaar.
Net zoals jij je bedekt met de naam Omega.
Het lijkt me prettig als jij als founding father dat zou respecteren.
Kennelijk mag niemand kritische kanttekeningen maken zonder dat zij de fiolen van de toorn en sarcasme van Omega over zich heen krijgen.
Omega
02-04-2013 / 09:05
Nou, nou @jeewee, je bent nogal prikkelbaar. Ik geef je -met een piepkleine aanvulling en een knipoog- alleen maar gelijk. We koesteren namelijk AL onze adverteerders.
Speedy
02-04-2013 / 13:31
Beste Omega het klinkt mooi, maar de doelgroep van refoveilingen is juist het volk waar op Refoweb zo negatief over gesproken wordt. Hoeveel columns/blogs/opmerkingen zijn er al geschreven waar hard gesproken wordt over de 'refo's' en nu wordt refoveilingen zo gepromoot .... ik vind dat erg tegenstrijdig, maar blijkbaar gaat het over de pegels en dan zijn er opeens andere principes. Een erg dubbelgevoel krijg ik hierbij!
Omega
02-04-2013 / 18:01
@Speedy Bezoekers uit evangelische hoek zeggen precies hetzelfde, maar dan omgekeerd evenredig ;-) En als je gelijk had, dan zouden al die refopredikanten op Refoweb ongetwijfeld massaal opstappen. Er komen er juist alleen maar meer bij.
Speedy
02-04-2013 / 19:31
Beste Omega, ik heb het niet over de vragenrubriek ;-) De antwoorden staan wel op het reformatorische fundament, maar ik noem toch duidelijk de columns/blogs/opmerkingen en daar wordt vrij vaak negatief over het 'refodom' gesproken. En ik vele malen heb jij dat toch ook onderstreept en nu er business te halen valt dan lijkt opeens de kritiek stilzwijgend te vervallen.

Daarnaast stonden op refoveilingen ook activiteiten die op zondag plaats vinden, dus dan zie je dat de titel de lading ook niet dekt.
Omega
02-04-2013 / 20:13
@Speedy Ik zou niet willen meewerken, op welke wijze dan ook, aan een website die je eigen achterban onderuit haalt ;-) Maar de columns zijn nu juist niet negatief over refo's (noem anders gerust een voorbeeld), wel kritisch t.a.v. bepaalde tradities en gebruiken in onze gezindte. Over de EO zijn overigens ook genoeg pittige stukjes hier verschenen.

Daarnaast lijkt het me best lastig om Refoveilingen kritisch tegen het daglicht te houden. Er zijn immers tal van soortgelijke reformatorische initiatieven, tot aan beurzen en markten toe. En die zijn al eens onderwerp van bespreking geweest. Beetje mosterd na de maaltijd dus.

En de discussies over wat je nu wel of niet op de zondag mag/doet, is er één zonder eind. De website is in ieder geval op zondag niet bereikbaar.
Nochthans
07-04-2013 / 17:32
Verschrikkelijk gewoon altijd maar dat afzonderen van andere mensen, beter zijn dan anderen, zich profileren als dé kerkgenootschap.
Wist u, beheerder, dat u heel veel irritaties opwekt met de reclame van deze uitspatting van veilingen? Wist u at u God verdriet doet om mensen op deze manier in onvrede te doen gaan?
Wist u dat de duivel er schik van heeft.
Is dit reformatorisch?
Wanneer kijkt refowereld nu eens niet wat ze zelf willen, wanneer vragen ze nu eens af wat God wilt?

Meer nieuws

De EO zond gisteren een bijzondere documentaire over mensenhandel en prostitutie uit: ‘Schone schijn – Prostitutiebeleid...
geen reacties
28-03-2013
Vorig jaar zijn er via Refoweb enkele vragen gesteld over de mening van de GBS met betrekking tot de brochure ‘Herzien o...
10 reacties
20-03-2013
Al ruim tien jaar is de 27-jarige Susanna Westerink uit Nunspeet een vaste bezoeker van Refoweb en ging ze in de beginja...
2 reacties
18-03-2013
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering