Nooit een zaadlozing

drs. A. Meijer / Geen reacties

09-10-2020, 08:05

Vraag

Mijn verloofde en ik hopen komend jaar te trouwen. Nu is het zo dat mijn toekomstige man eigenlijk nooit een zaadlozing krijgt. Hij voelt dan wel een orgasme, maar er komt geen sperma. Wij hebben een kinderwens. Wat zou een oorzaak kunnen zijn? En wat kunnen wij het beste doen? Mijn vriend vindt het erg lastig om hiermee naar een dokter of ziekenhuis te gaan.


Antwoord

Beste vragenstelster, 

Dat is een vervelend probleem. Heeft hij dit altijd gehad? Is het zo dat er bij het urineren na een orgasme ejaculaat meekomt? Dat zijn vragen die ik als huisarts jou zou stellen. Het kan zijn dat hij last heeft van retrograde ejaculatie. Dat betekent dat de zaadlozing de verkeerde kant opgaat, namelijk naar de blaas. 

Ik adviseer toch naar de huisarts te gaan met deze klachten. 

Vriendelijke groet,
A. Meijer, huisarts

Lees meer artikelen over:

zaadlozing
Dit artikel is beantwoord door

drs. A. Meijer

  • Geboortedatum:
    14-12-1978
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Ouderkerk aan de Amstel
  • Status:
    Actief
282 artikelen
drs. A. Meijer

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Door mijn grote borsten ben ik vaak onzeker. Ondanks dat ik bewust geen lage decolleté draag, kijken mannen vaak wel op een verkeerde manier naar me! Sommige mannen hebben ook al een negatief oordeel ...
8 reacties
08-10-2013
Als ik samen met anderen bid kan ik me veel beter concentreren dan wanneer ik alleen bid. Ik heb van anderen gehoord dat ze dit ook hebben. Is hier een verklaring voor?
Geen reacties
08-10-2019
Ik (vrouw) loop al enkele jaren met een probleem waar ik alleen niet uitkom. Ik hoop dat u mijn vraag kunt beantwoorden. Ik ben sinds twee jaar getrouwd met (ook) een vrouw waar ik zielsveel van hou, ...
Geen reacties
08-10-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering