CHE en Driestar H. doen het uitstekend

Nieuwsredactie / 2 reacties

18-10-2011, 12:38

Christelijke Hogeschool Ede en Driestar Hogeschool komen uitstekend uit de bus in de Keuzegids HBO 2012, die vandaag is verschenen. In de Keuzegids worden ruim driehonderd bacheloropleidingen in het hbo beoordeeld. Die beoordeling is deels gebaseerd op oordelen van studenten, maar ook op aantallen afhakers en geslaagden, en op de oordelen van experts.

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

De Keuzegids schrijft dat “een paar kleine hogescholen de beste kwaliteit vertonen”. De Driestar-pabo in Gouda, samen met andere pabo’s, zijn “klein, en allemaal toppers in hun soort”. Wim Lindhout, manager van de pabo, is erg blij met deze beoordeling. “Ook al scoren we al jaren hoog, het blijft een uitdaging om goede kwaliteit te blijven leveren. En het is mooi, als we zien dat onze inspanningen dat resultaat dan ook opleveren.”

De gids over de CHE: "Deze school staat al jaren aan de top van de middelgrote hogescholen. Van pabo en sociaal werk tot verpleegkunde en journalistiek bieden ze degelijk en kleinschalig onderwijs. Houden zo, zouden we zeggen!" Het is de achtste keer op rij dat de CHE wordt uitgeroepen tot beste hogeschool. De gemiddelde score van de CHE is dit jaar flink gestegen: van een 79 in 2011 tot een huidige score van 83. Hiermee staat de CHE bovenaan de lijst in vergelijking met zowel de grote als middelgrote hogescholen.

 

Nieuwsredactie op 18-10-2011, 12:38
2 reacties
jeewee
19-10-2011 / 22:56
Mooi om te lezen. Christenen en christelijk onderwijs krijgen al zo vaak heel veel overzicht heen.
Goed om te lezen dat ook de buitenwereld kan zien dat we onderwijs serieus nemen.
En dat dat juist christelijke schotelen zijn die wat meer meegeven dan slechts kennis...
Pinda
01-12-2011 / 20:43
Nou ik heb zelf op de Driestar-Pabo gezeten, maar vond de kwaliteit echt niet zo hoog hoor. En ik was niet de enige die dat toen vond. We hebben de mogelijkheid niet gehad om een beoordeling in te vullen..

Meer nieuws

'Religiedebat op Joodse feestdag beetje dom'. Dat schrijft het Reformatorisch Dagblad van woensdag 12 oktober boven een kritische artikeltje over het ophanden zijnde religiedebat binnen D66. Het debat...
1 reactie
14-10-2011
Een onbekende blogger heeft een site opgezet om de prekenserie van ds. W. Pieters over de Dordtse Leerregels te kunnen beluisteren. De ruim 30 diensten zijn te beluisteren/downloaden of te sharen. "Je...
Geen reacties
06-10-2011
De online documentaire "180" van de amerikaan Ray Comfort laat zien wat voor een effect het stellen van elementaire vragen en dilemma's over leven en dood, abortus en hemel en hel kunnen doen met de s...
31 reacties
29-09-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering