Een sieraad voor je sieraad

Hangit.On / Geen reacties

22-02-2010, 21:01

Vrouwen en sieraden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom bieden wij je ‘een sieraad voor je sieraad’. Hangit.On is de leverancier van de innovatieve sieradenhanger! De sieradenhanger is de ideale oplossing voor alle vrouwen met sieraden. Sieraden zullen niet meer verspreid door de kamer liggen, maar kunnen netjes en geordend (er is ruimte voor armbaden, oorbellen en kettingen/shawltjes)  op de sieradenhanger in de kledingkast worden opgeborgen.


Neem ook een kijkje op onze site, en bestel de sieradenhanger direct in onze webshop op.

Van 22 tot en met 27 februari 2010 zullen wij op de Wegwijsbeurs te Utrecht staan. Wij zijn te vinden bij het standnummer 1.D.124.

Hangit.On op 22-02-2010, 21:01
Geen reacties

Meer nieuws

Eleos start een campagne tegen vooroordelen over mensen met een psychisch probleem.  In de hulpverlening heeft Eleos veel te maken met negatieve beeldvorming over de psychiatrie en over mensen met een...
1 reactie
22-02-2010
Afgelopen vrijdag heeft de Reformatorische Omroep de lezing van ds. J.C. de Groot uitgezonden in beeld. De avond werd georganiseerd door Stichting Jij Daar en had als thema ' Plaats voor jou' .
Geen reacties
20-02-2010
"Het doel van de nieuwe site GospelWords is om de rijke Evangeliewoorden op een aansprekende wijze te verspreiden onder zoveel mogelijk mensen, door elke dag een tekst uit de bijbel in een dichtvorm a...
Geen reacties
19-02-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering