God verandert levens: een stukadoor wordt Zijn dienaar

NET Foundation (advertorial) / geen reacties

22-12-2021, 18:58

Voor ons is het een vanzelfsprekendheid dat we met Kerst de Bijbelse boodschap horen verkondigen. Al dan niet fysiek in de kerk, met alle beperkende maatregelen die er zijn. In Pakistan is die vanzelfsprekendheid er niet. Het Evangelie uitdragen naar buitenkerkelijken is verboden. Pastoor Azeem deelt het Evangelie op een Bijbelgetrouwe wijze, met behulp van NET Foundation.

     
 
 
 
   
 
 

Pastor Azeem Albert is werkzaam in Lahore, de op een na grootste stad van Pakistan.

In deze nieuwsbrief leest u onder andere hoe God hem gebruikt in deze stad.

 
 
 
 
 

God verandert levens: een stukadoor wordt Zijn dienaar

Voor ons is het een vanzelfsprekendheid dat we met Kerst de Bijbelse boodschap horen verkondigen. Al dan niet fysiek in de kerk, met alle beperkende maatregelen die er zijn. In Pakistan is die vanzelfsprekendheid er niet. Het Evangelie uitdragen naar buitenkerkelijken is verboden.

Pastoor Azeem deelt het Evangelie op een Bijbelgetrouwe wijze, met behulp van NET Foundation.

Lees hier hoe pastor Azeem dit doet
 
 
 
 
 
 

Actie Belia

Te jong voor vakantiewerk, maar wel willen werken. Dit maakte Belia van der Waal uit Ridderkerk creatief: ze stuurde een kaartje rond waarop ze zich aanbood voor klusjes. 'Al gauw was mijn agenda gevuld.' Ze maakte maaltijden klaar en bezorgde die, ze zeemde ramen, ze deed huishoudelijk werk, ze bakte een taart: 'Ik heb me geen moment verveeld!'

In totaal verdiende ze € 300, die ze aan NET Foundation schonk.
Hartelijk dank voor je inzet, Belia!

 
 
 
 

Actie Juda

Een hele dag zat de vijfjarige Juda Huijser voor het huis met kalebassen, pompoenen en uien. In een speelgoedkassa verzamelde hij zijn geld. De opbrengst van de verkoop van het sierfruit was bestemd voor NET Foundation.

Juda heeft maar liefst € 92 opgehaald.
Hartelijk dank voor je inzet, Juda!

 
 
 

Zelf actievoeren voor NET Foundation?

Ook actievoeren voor NET? We dagen je uit!
Bezoek onze actiepagina www.net-foundation.kentaa.nl en maak hier je eigen actie aan. Brengt jouw actie het meeste op? Of ben jij het meest origineel? Ga aan de slag!

Ben je niet zo digitaal? Organiseer gewoon iets en laat ons weten wat je hebt gedaan. In een volgende nieuwsbrief zullen we de actievoerders eervol vermelden.

Ga aan de slag!
 
 
 
 

Actievoeren met je klas

 
 
   
 
 

Ook als klas, of zelfs als hele school, kun je natuurlijk actievoeren. We komen graag bij je langs om iets te vertellen over het werk van NET Foundation!

Op onze website staan drie filmpjes van ca. acht minuten per stuk, speciaal voor basisscholen. Mooi om hier een les over zending omheen te bouwen!

 
 
 
 
Meer informatie
 
 
 
 
 

Online avond NET Foundation

Op 27 november is er een online avond gehouden, waarin onder andere het werk van NET in Kenia naar voren kwam.
Pastor Joseph werkt ’s ochtends op zijn kippenfarm en ’s middags zet hij zich in voor de kerk. Ook Andrea en Arnest Jassey uit Gambia hebben iets verteld over hun ervaringen met de online cursussen van NET Foundation. Tenira Sturm en Thijs Huijser verzorgden een aantal muzikale bijdragen, passend bij de avond.

De online avond is terug te kijken door te klikken op onderstaande foto!

 
 
 
 
 
Steun ons werk!
 
 
 
 
 

Steunt u ons werk?

NET Foundation benut digitale middelen en kan daardoor, samen met lokale partners, Bijbelse toerusting beschikbaar maken. Online onderwijs biedt nieuwe en grote mogelijkheden, juist in moeilijk toegankelijke landen! Maakt u dit mede mogelijk?

U kunt ons werk ondersteunen met uw gebed of met een gift. Ook komen wij graag voorlichting geven over ons werk op uw school of vereniging. We denken graag mee als u een actie wilt organiseren. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op onze website.

We zetten ons graag samen met u in voor de voortgang van het Evangelie in gebieden waar dat hard nodig is!

 
 
 
 
 
DONEER
 
 
 
 
 
 
 
0031 (0) 55 2000236
Laan van Westenenk 12 7336 AZ APELDOORN
info@netfoundation.nl
www.netfoundation.nl

 
NET Foundation Facebook
 
NET Foundation Twitter
 
NET Foundation LinkedIn
 
NET Foundation Instagram
 
 
 
 
 
 
 
NET Foundation (advertorial) op 22-12-2021, 18:58
geen reacties

Meer nieuws

Zo ongekend groot als de stroom online christelijke (orgel)muziek was in het achterliggende coronajaar, zo stil bleef he...
geen reacties
16-12-2021
De opleiding theologie aan de Theologische Universiteit Apeldoorn behoort volgens de Keuzegids tot de beste van het land...
geen reacties
13-12-2021
Bij de termijnecho zag de echoscopiste dat het kindje van Mirjam Cappon (43) een verdikte nekplooi had. ‘Duidend op abor...
2 reacties
01-12-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering