Ds. G. Herwig over 'Modder als medicijn'

Nieuwsredactie / Geen reacties

06-03-2015, 15:36

Ds. Herwig sprak op 5 maart tijdens de jongerenavond van Stichting Jij daar! over het thema ‘Modder als medicijn’ n.a.v. van de genezing van de blindgeborene. Dat roept volgens de dominee uit Nunspeet o.a. diverse vragen op. ’Waarom werkt God zoals Hij werkt?’. “Wat is Zijn bedoeling?” Waarom al die ellende in de wereld?” Een verschrikkelijk moeilijk onderwerp, vindt ds. Herwig. “Wat moet ik daarmee”, was zijn eerste reactie. Het geheim vanuit Johannes 9 is twee dingen, zo legt hij uit: gehoorzaamheid en aanbidding. Bekijk de avond hier:

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

De lezing (vanaf minuut 45):

De vragen (vanaf minuut 8):

Nieuwsredactie op 06-03-2015, 15:36
Geen reacties

Meer nieuws

Samenkomen tijdens een dienst om te bidden en kaarsen te branden. Veel meer kunnen de Syrische en Irakese christenen niet doen voor hun medegelovigen die ontvoerd zijn. In de Ibrahim-al-Khalil-kerk in...
1 reactie
03-03-2015
De volledig vernieuwde website van Refoweb is klaar voor gebruik! Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, laat het ons hieronder weten.
17 reacties
18-02-2015
Niet alleen een nieuwe locatie en een vernieuwd concept, maar ook de oude en vertrouwde donderdagavond wordt losgelaten door Jij daar! in Doorn. Vorige maand werd de opzet -met spreker en vragenhalfuu...
Geen reacties
12-02-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering