Iets aanvoelen

Redactie Refoweb / Geen reacties

07-09-2022, 08:04

Vraag

Ik ben overtuigd christen. Van kinds af aan voel of schat ik in dat er iets is met iemand. Dan blijkt die persoon later ernstig ziek te zijn. Ik weet wel dat ik hooggevoelig ben. Ik ben ook iemand die details ziet, als iemand er net even anders uit ziet. Is dit verklaarbaar? Of is het toeval dat iemand dan ziek blijkt te zijn?


Antwoord

Een soortgelijke vraag ('Zesde zintuig') en het antwoord is hier te lezen. Misschien heb je ook nog wat aan de artikelen over 'Hooggevoeligheid'.

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2363 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Onze dochter wil graag een smartwatch. Er zijn steeds meer kinderen die er een hebben. Zelf zijn wij als ouders erg terughoudend. Ze heeft al een smartphone en dan nu weer dit... Weet iemand de voo...
5 reacties
06-09-2021
Ik zal eerst het probleem uitleggen. De moeder van mijn vriendin zit heel erg veel achter de computer. Uren per dag en ook tot diep in de nacht. Ze verwaarloost het gezin ( drie kinderen van 12 tot 18...
Geen reacties
06-09-2006
Ik ben 14 jaar oud en ik wil graag een keer een kerkdienst bijwonen. Alleen, want mijn ouders slapen op zondag uit. Mag dit, of moet ik per se naar een kindergroep?
Geen reacties
06-09-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering