Verhuizen naar Hongarije

Ds. J. Driessen / Geen reacties

09-04-2005, 00:00

Vraag

Als Gereformeerde Gemeenten hebben we kerken in Canada, etc. en we doen aan zending in Afrika en ga zo maar door. Nu willen wij verhuizen naar Hongarije, maar helaas vinden wij daar totaal niets wat ook maar enigszins lijkt op de Ger. Gem.! Dit land is al vanaf 1989 democratisch en er is honger naar het woord van God! Ligt hier geen taak voor onze zending? Als ik zie wat vrije-evangeliegemeenten doen in Roemenie, etc! dan schieten wij als Gereformeerde Gemeenten erg, ja beschamend, veel tekort moet ik helaas constateren.


Antwoord

Het kan de vraagsteller bekend zijn dat we als Gereformeerde Gemeenten al jarenlang zending bedrijven in een van de buurlanden van Hongarije, Albanië. En daarnaast nog in Indonesië, China, Nigeria, Sudan, Bolivia, Ecuador, Guinée en Zuid-Afrika. Een kerkgenootschap van zo minimale omvang als de GG kan niet in ieder land op de wereld zending bedrijven.

Maar als u naar Hongarije gaat verhuizen en vaststelt dat er honger is naar het Woord, ligt daar een schone taak voor u. Overigens, ook de GZB heeft zendingsarbeid in Hongarije.

Met hartelijke groet,
ds. J. Driessen

Lees meer artikelen over:

buitenland
Dit artikel is beantwoord door

Ds. J. Driessen

  • Geboortedatum:
    25-07-1939
  • Kerkelijke gezindte:
    Gereformeerde Gemeenten
  • Status:
    Inactief
59 artikelen
Ds. J. Driessen

Bijzonderheden:

Ds. Driessen is op 12-02-2021 overleden.


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik zou graag in contact komen met dominee ... via de email. Maar ik kan zijn emailadres niet vinden. Zou iemand mij hierbij kunnen helpen?
Geen reacties
09-04-2010
Wat zijn de 3 dwalingen van de Jehova's Getuigen en waarom?
1 reactie
09-04-2020
In zwaardere kerken, zoals Oud Ger. Gem. en Ger.Gem. in Ned. mag je niet in een witte jurk trouwen, maar wel in een witte doopjurk gedoopt worden. Waarom zou je niet in het wit mogen trouwen? De achte...
3 reacties
09-04-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering