Aandacht van veel oudere jongen

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

24-10-2005, 00:00

Vraag

Wij zijn twee vriendinnen van 14 jaar. We hebben een hele tijd ge-sms’t met een jongen van 22 die niet gelooft en ergens onderin Nederland woonde. Zijn, en ook onze, smsjes gingen erg ver. Hij zei heel vaak dat hij met ons naar bed wou en dat soort dingen. Hij had op een gegeven moment een vriendin (en die vond het niet leuk natuurlijk) en wij hebben het contact verbroken. Ik heb gezegd dat ik (bijna) verkering had en mij stuurde hij niks meer. Mijn vriendin is ook gekapt met sms’en, maar haar stuurt hij nog steeds smsjes. Ik ben nu bang dat mijn vriendin die aandacht juist erg leuk vindt. Wat moeten we doen?


Antwoord

Ik heb slecht één antwoord: meteen kappen ermee. Zeg tegen je vriendin dat ze hier absoluut mee moet stoppen voordat het echt uit de hand loopt. Straks wil hij haar ergens ontmoeten om seks te hebben of hij gaat haar chanteren. Bovendien heeft hij ook zelf nog een vriendin. Echt meteen mee stoppen!

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

leeftijdsverschil
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Voor mijn afstudeerscriptie binnen de leerlijn sociale wetenschappen doe ik onderzoek naar de toename van “etikettering van gedragsstoornissen bij kinderen.” Hiermee bedoel ik, en dit is uit onderzoek...
4 reacties
24-10-2009
N.a.v. het antwoord van ds. Buijs over de verharding: 'Opzettelijke zonden en vergeving'. Hoe weet je of iemand dat punt heeft bereikt? Hoe herken je dat? Waarin uit zich dat?
Geen reacties
24-10-2022
Hoe moet ik aankijken tegen kinderwens, grote gezinnen en de maatschappelijke problematiek zoals dat de wereld overbevolkt raakt en uitgeput?
Geen reacties
24-10-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering