Hij kijkt naar me in de kerk

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

21-08-2003, 00:00

Vraag

Ik ben nu al ruim een jaar verliefd op een jongen die ruim 12 jaar ouder dan mij is. Zelf ben ik 17. Hij kijkt wel naar mij in de kerk, denk ik, maar voor de rest gebeurt er niks. Hoe kan ik er nu het best achter komen of hij ook op mij verliefd is?


Antwoord

Daar is zo heel moeilijk achter te komen als hij verder geen initiatief neemt. Het beste zou zijn om eens met hem te kunnen praten (uiteraard nog niet over je verliefdheidsgevoelens). Is daar echt geen mogelijkheid voor? Door te praten met elkaar, kun je zien of je elkaar aardig vindt en of het er in zit om elkaar vaker te ontmoeten. Maar je kunt niet verwachten dat hij zondermeer zal laten blijken ook verliefd op jou te zijn, daar zijn echt ontmoetingen voor nodig. Ook is het leeftijdsverschil best wel groot en is het de vraag of die verliefdheid wederkerig zal zijn.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

N.a.v. een voorgaande vraag. Maar is schuld dan toch een vereiste? Verstandelijk weet ik dat wel, maar te voelen is vers twee.
Geen reacties
21-08-2004
Wat is nu precies in de bijbel onreinigheid? “De werken des vleses nu zijn openbaar; welke zijn overspel, hoererij, onreinigheid, ontuchtigheid”, staat er in Galaten en in Efeze 4:19: “Welke, ongevoel...
Geen reacties
21-08-2006
Van de middelbare school heb ik een vriendengroep overgehouden en die spreek ik nu nog ongeveer een keer in de twee maanden. Als ik nu anderen hoor die met een vriendengroep op vakantie gaan, baal ik ...
2 reacties
21-08-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering