Nieuwe initiatieven Hart van Homo’s

/ Geen reacties

31-08-2023, 11:14

Dit najaar hoopt de stichting Hart van Homo’s met twee nieuwe initiatieven te komen: een avond voor ouders (op 16 november) en een kring voor oudere jongeren die ervoor gekozen hebben om single te blijven.


Ouderavond

Als een kind vertelt dat hij homo is, kan dat een schok zijn. Voor hemzelf is het waarschijnlijk een opluchting dat hij het niet meer geheim hoeft te houden, maar voor ouders beginnen de vragen pas. Misschien is er zorg, verdriet of zelfs paniek. Om ouders hierin een handreiking te bieden, organiseert Hart van Homo’s op donderdag 16 november een ouderavond in Soest. Deze avond wordt verzorgd door Christine Stam-van Gent (bestuurslid) en Herman van Wijngaarden (medewerker).

Principieel single

Nieuw is ook de bijbelstudiegroep voor personen van 25-40 jaar die er principieel voor gekozen hebben om single te blijven. Na een aantal verzoeken hierom concludeert Hart van Homo’s dat er behoefte is aan zo’n kring. Doel is: ontmoeting rond de Bijbel, waarbij ervaringen en vragen gedeeld kunnen worden. Het gaat om een serie van ongeveer tien avonden. Plaats van samenkomst zal in de regio Zwolle zijn.

Bij voldoende belangstelling start er ook een ‘gewone’ bijbelstudiegroep voor jongeren, waarschijnlijk in Driebergen.

op 31-08-2023, 11:14
Geen reacties

Meer nieuws

Na 25 jaar stopt Kees van der Staaij van de SGP als volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer. Bekijk zijn 10 leukste, beste en mooiste optredens! 
Geen reacties
26-08-2023
De morning-afterpil kan zeer waarschijnlijk abortief werken, ondanks dat dat ontkend wordt door de fabrikanten. Dat meldt het populairwetenschappelijke tijdschrift Weet Magazine in haar jongste uitgav...
Geen reacties
11-08-2023
‘Vertalen is verraden, berijmen is verkleinen.’ Deze woorden schreef een mededichter mij een keer tijdens ons werk aan De Nieuwe Psalmberijming (DNP). Bij het berijmen van Psalm 116 voor DNP viel mij ...
1 reactie
05-07-2023
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering