Fiets de Galibier op voor een huis

Refoweb / 1 reactie

09-04-2014, 09:53

DV 30 augustus 2014 zal voor de tweede maal het evenement 'Fiets voor een huis' gehouden worden (o.a.) door stichting Woord en Daad. De gesponsorde deelnemers fietsen dan de Franse Alpenreus (2647 meter) de Galibier op om de bouw van enkele huizen mogelijk te maken in Bangladesh. Team Refoweb zal ook starten en verschijnt aan de meet met kopvrouw Esther Beekhuis. Ze beloofde zichzelf ooit plechtig om na een enorme afvalrace (50 kilo!!) een zware col in het hooggebergte op te fietsen. Sluit je gerust aan bij ons peloton of sponsor ons vanuit je luie stoel!

 

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?


Op het moment van schrijven wordt Esther bijgestaan door superknechten Rene Formenoij en Henk Aalbers. De heren reden de Galibier elk al zo'n 4 keer op maar staan te trappelen om dit nu 2 maal binnen een dag te doen voor het goede doel.
 



Je hebt nog tot begin augustus om je bij ons aan te sluiten en te trainen. Doe mee met ons gezamenlijke wielertochten en zorg dat je optimaal aan de start verschijnt in Valloire.

Er zijn 5 verschillende routes te fietsen voor zowel beginner als gevorderde. Bij route 1 fiets je het onderste deel van de Galibier (col de Telegraphe | 12 kilometer | 900 hoogtemeters) en bij route 5 rijd je de hele Galibier 2 maal omhoog (138 kilometer | 4000 hoogtemeters). Route 2, 3 en 4 liggen daar tussenin.



Iedere deelnemer wordt geacht om 1000 euro aan sponsorgeld binnen te halen. Hiervan kan 1 huis in Bangladesh wordt gebouwd. Sponsor ons dus!

Interesse in deelname aan 'Fiets voor een huis'? Mail ons via henk@refoweb.nl voor alle informatie en mogelijkheden.

Refoweb op 09-04-2014, 09:53
1 reactie
Essieee
10-04-2014 / 16:24
Wie gaat er met me mee? Het is gewoon té leuk; fantastische omgeving, geweldig doel en....samen trainen is oergezellig!

Meer nieuws

Een doopdienst in de oceaan bij het Amerikaanse Santa Maria is geëindigd in een drama. De 43-jarige Benito Flores werd zondag meegesleurd door een grote golf en verdween onder water. Een dag later wer...
1 reactie
01-04-2014
Een bekende Bijbelgeschiedenis vertelt hoe de mensheid na de zondvloed een toren wilde bouwen die tot aan de hemel reikte: de toren van Babel. Velen doen dit af als een mythe. Men zou duizenden jaren ...
13 reacties
28-03-2014
Op het moment dat Hollywood in de ban is van de verfilming van het bijbelverhaal van Noach en de Ark (starring Russell Crowe) brengt evangelist Ray Comfort (bekend van Evolution vs. God en 180) zijn n...
6 reacties
26-03-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering