Jongen ging over mijn grenzen heen

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

02-03-2006, 00:00

Vraag

Ik heb ruim twee maanden verkering gehad. Hij was alleen maar uit op lichamelijk contact en verder niet. Ik durfde er niks van te zeggen omdat ik bang was dat hij me niet meer leuk zou vinden. Nadat het uit was heb ik hem verteld dat ik het heel erg vond wat er gebeurd was. En toen kreeg ik als antwoord, dat hij niks fout had gedaan en dat hij het niet meer kan veranderen. Wat moet ik hiermee?


Antwoord

Wat een vervelend antwoord van hem. Hij schuift de verantwoordelijkheid volledig van zich af. Je hebt het nota bene toegelaten omdat je bang was dat hij je anders niet leuk meer zou vinden  en dan krijg je nu achteraf dit antwoord van hem. Bah! In ieder geval weet je nu zeker dat hij het dus niet voor je is en dat je blij moet zijn dat het uit is.

Tegelijkertijd zie je weer het ‘aloude liedje’ dat jongens nog al eens aan meisjes vragen op lichamelijk/seksueel gebied dingen te doen waar ze zelf helemaal niet achter staan. En als het meisje het niet wil doen, zou ze niet genoeg van hem houden. Heel vaak gaat het meisje daarmee over haar eigen grenzen heen om dan later met schuldgevoelens te blijven zitten. Ik hoop van harte dat veel meisjes deze vraag lezen en zo gewaarschuwd zijn.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

verkering
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

God schiep de hemel en de aarde. De derde hemel is zijn woonplaats. Mag je jezelf afvragen waar God verbleef toen er nog geen hemel was of is het oneerbiedig om daar over na te denken?
Geen reacties
02-03-2018
Voor ds. M. M. van Campen uit Rotterdam-Zuid. Graag zou ik van hem willen weten hoe hij denkt over de verkiezing en de verwerping. Ik heb begrepen dat hij onlangs een preek heeft gehouden, waarin hij ...
11 reacties
02-03-2013
In het Evangelie van Marcus 10:21 staat geschreven: “En Jezus, hem aanziende, beminde hem, en zeide tot hem: Een ding ontbreekt u; ga heen, verkoop alles, wat gij hebt, en geef het den armen, en gij z...
Geen reacties
02-03-2007
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering