(...) maar hij heeft mij behoorlijk gemeen behandeld. Nu wil hij weer verkering ...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

02-03-2006, 00:00

Vraag

Ik heb vorig jaar drie weken verkering gehad met een jongen van 16 en ik hou nog steeds van hem, maar hij heeft mij behoorlijk gemeen behandeld. Nu wil hij weer verkering met mij. Wat moet ik doen?

Antwoord

Je schrijft dat hij je behoorlijk gemeen heeft behandeld. Dat is niet niks. Hij heeft er toch wel z’n excuses voor aangeboden, hoop ik, anders zou ik er niet meer aan beginnen. En als hij dat dan heeft gedaan en het ook echt meende, kun je weer heel voorzichtig een vriendschappelijke relatie met hem beginnen. Met elkaar praten is daarin heel erg belangrijk en zo groei je dan als vanzelf weer naar een verkering toe... of niet. Dus niet eerst verkering en dan praten, maar eerst praten, dan vriendschap en daarna pas weer verkering als alles tenminste goed gaat.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

verkering
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Mijn moeder heeft gisteren een zelfmoordpoging gedaan. Ik snap niet dat de Heere haar niet tegen kan houden. Het was niet de eerste keer. Waarom grijpt God op zo'n moment niet in?
Geen reacties
02-03-2007
Als ik in een (warm) bad stap, dan voelt dat heerlijk aan voor mijn voeten. Maar m'n tenen voelen dan wel koud en zijn ook anders van kleur dan mijn voeten. Hoe kan dit? Wat zou de oorzaak zijn? Kan h...
Geen reacties
02-03-2010
Hoe komt het eigenlijk dat de namen van onze bijbelboeken niet logisch zijn in de SV? We hebben het over "Romeinen" en "Filippenzen" maar ook over Efeze en Korinthe. De NBG doet dan Korinthiërs en Efe...
Geen reacties
02-03-2007
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering