Ik ben verliefd op bezette jongen

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

16-04-2005, 00:00

Vraag

Ik ben verliefd op een jongen die veel ouder dan mij is. Ik ben echt supergek op hem, maar hij heeft verkering. Ik weet dat hij mij ziet als niet meer dan een gewone vriendin. Wat moet ik doen? Ik probeer hem al twee jaar te vergeten, maar het lukt niet.


Antwoord

Als iemand al verkering heeft, dan is hij echt al "bezet". Je zegt dat je al twee jaar probeert hem te vergeten. Dat is inderdaad moeilijk en dat kost best veel strijd. Toch moet je steeds weer tegen jezelf zeggen dat het niets kan worden omdat hij al een relatie heeft. Probeer met je verstand dat gevoel van verliefdheid af te bouwen. Toch zal dat vroeg of laat lukken. Een verliefdheid gaat eigenlijk altijd vanzelf, na kortere of langere tijd weer over. Houd dat voor ogen. Probeer ook eens om te gaan me t andere leuke jongens, ik ben bang dat je anders veel te veel gefixeerd blijft op die ene jongen. Veel sterkte ermee.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Wat vinden jullie van Maasbach? Veel mensen zeggen dat het een sekte is, maar ik kom er om meer van Jezus te leren kennen. Het gaat mij niet om de familie Maasbach.
Geen reacties
16-04-2018
Wij zijn een jong gezin met drie kinderen. We hebben het afgelopen jaar ons eetpatroon veranderd. We proberen zo gezond mogelijk te eten en te drinken. Toch, als je met een kritische blik met je boods...
8 reacties
16-04-2013
Onze kinderen zitten zo slecht stil tijdens de dienst. Waarschijnlijk zijn wij in het begin te soepel geweest en hebben we teveel door de vingers gezien. Wij waren nogal tegen discipline. We hebben sn...
8 reacties
16-04-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering