Gratis cd 'Daarom Pasen'

Daarom Pasen (advertorial) / geen reacties

02-04-2019, 14:01

Sinds kort is de gratis cd van organist en dirigent Martin Mans te bestellen via www.daarompasen.nl. Met de productie van de cd’s wil 'Daarom Pasen' mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Pasen echt om draait. Daarom Pasen is een vervolg op Daarom Kerst, waarbij meer dan 30.000 cd’s zijn verstuurd.

“Pasen is voor veel mensen tegenwoordig het feest van paaseieren en de paasbrunch. De echte betekenis van Pasen kennen we helaas steeds minder, aldus organisator Daan Damsteeg. “Pasen is het feest waarop we mogen vieren dat Jezus opstond uit de dood en dat het kruis waaraan Hij stierf niet het einde is, maar een nieuw begin van verzoening tussen God en mensen. Het wonderbaarlijke verhaal van Gods liefde en genade voor alle mensen. Dat cadeau willen we graag delen via deze gratis CD.”

Martin Mans

Dit jaar kiest de organisatie van Daarom Pasen voor een cd van Martin Mans en anderen. Met de cd brengen zij het bijzondere verhaal van Passie en Pasen dichterbij. “Het is Pasen, omdat het Kerst was. Het is Pasen, omdat het Passie was. Het is Pasen! En daarom wil ik zingen en spelen van mijn Heiland! Het is een prachtige CD geworden met ruimte voor bezinning, rust, vreugde en passie”, zo laat de artiest weten.

Voor jezelf of om weg te geven

Op www.daarompasen.nl zijn de CD’s gratis te verkrijgen. Bij grotere oplage, voor kerken en scholen die de cd uitdelen, vraagt de organisatie een onkostenvergoeding van € 2,50 per stuk.

Passie- en Paasconcerten

Naast de CD worden er in het gehele land 'Daarom Pasen' concerten georganiseerd, waarbij de boodschap van 'Daarom Pasen' versterkt wordt. De concerten bestaan uit indrukwekkende arrangementen van lijdens- en paasliederen. Ze vertellen het verhaal van Passie en Pasen. Van de intocht in Jeruzalem tot aan het graf en de opstanding. Naast Martin Mans zullen o.a. Vocal group VOICE, Mark Brandwijk, The Martin Mans Formation en Chr. Jongerenkoor Glory een muzikale bijdrage leveren.

Mis het niet en bestel jouw kaarten nu.  

3 april - Mijdrecht
5 april - Rotterdam
6 april - Kollumerzwaag
10 april - Sliedrecht
12 april - Alphen a/d Rijn
13 april - Maassluis
17 april - Katwijk aan Zee

Daarom Pasen (advertorial) op 02-04-2019, 14:01
geen reacties

Meer nieuws

Onlangs maakte Jan van den Brink, panellid van Refoweb's vragenrubriek, een reis naar India. Zijn dochter, die een jaar ...
geen reacties
28-02-2019
We krijgen met enige regelmaat opmerkingen over de banners op Refoweb. De inkomsten van de advertenties zijn echter onmi...
21 reacties
19-02-2019
In het boekje “Geloof en psyche” wil ds. P. Roos (panellid van Refoweb) vanuit het Woord van God steun bieden aan degene...
geen reacties
31-01-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering