(...) Wat kan ik nu doen om inzicht te krijgen in mijn gevoelens voor hem en hoe...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

13-06-2007, 00:00

Vraag

Ik heb een jongen in mijn klas die ik leuk vind. Ik ken hem goed, wij zijn gewoon goede vrienden. Maar nu weet ik bijna zeker dat hij mij meer dan alleen maar leuk vindt. Ik weet niet wat ik moet doen en of ik echt verliefd op hem ben. Ik denk dat ik niet verliefd op hem ben, maar als ik hem dan in zijn ogen kijk, krijg ik het toch wel warm! Ik weet niet goed wat ik hiermee aan moet. Hij doet echt heel aardig tegen me en ik weet niet goed wat ik terug moet doen! Ik durf hem ook niet te laten merken dat ik weet dat hij mij erg leuk vindt. Wat kan ik nu doen om inzicht te krijgen in mijn gevoelens voor hem en hoe moet ik nu tegen hem zijn?


Antwoord

Gewoon laten gebeuren en je er een beetje aan te durven overgeven. Waarom zou je hem niet mogen laten merken dat je hem ook aardig vindt. Je hebt toch niet meteen verkering? Als hij aan je vraagt om samen eens ergens naar toe te gaan, moet je dat doen en kijken wat het met je doet. Als je het fijn vindt om in zijn buurt te zijn en je je op je gemak voelt, dan is dat een goed teken. Nu vind je het wel leuk en eigenlijk zou je nog niet teveel vooruit moeten denken.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

De laatste tijd kom ik steeds vaker mensen tegen die zich aangetrokken voelen tot de gnostiek. Kunt u mij hier iets meer over vertellen en over hoe ik dit moet zien in bijbels licht?
Geen reacties
13-06-2006
Ik heb al heel lang contact met onchristelijke vrienden. Ik heb ze leren kennen in een kliniek en we hebben dus veel samen meegemaakt. Toch heb ik ze nog nooit goed gesproken over mijn geloof en het e...
Geen reacties
13-06-2004
Hoe los ik het onderstaande probleem op? Aan de ene kant wil ik geen goedkope genade ontvangen, want dan weet ik zeker dat ik toch geen vergeving krijg. En aan de andere kant word ik ermee geconfronte...
Geen reacties
13-06-2003
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering