Ik heb twee jaar verkering. Ik studeer nog en zou het leuk vinden om een buitenl...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

16-04-2007, 00:00

Vraag

Ik heb twee jaar verkering. Ik studeer nog en zou het leuk vinden om een buitenlandstage te doen. Dit duurt ongeveer een half jaar. Is dit verstandig i.v.m. de verkering? Je ziet elkaar dan een half jaar niet. Mij lijkt dat je behoorlijk uit elkaar groeit en dat je, als je terug komt, weer een beetje overnieuw moet beginnen. Ontstaat er zo geen verwijdering?


Antwoord

Het kan natuurlijk ook een hele goede testcase zijn. En tegenwoordig met internet kun je dagelijks met elkaar mailen. En het is ook best goed om gevoelens naar elkaar toe eens op te schrijven. Op zich moet een goede verkering daar wel tegen zijn bestand. Wat denk je van onze militairen die in het buitenland zijn gestationeerd? Als je een buitenland stage kun doen, moet je dat zeker doen. Je krijgt er nu de kans voor en een dergelijke kans krijg je niet gauw weer.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verkering
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik werk in de thuiszorg in Rotterdam en mij werden een paar vragen gesteld door een hindoeïstische vrouw waar ik geen antwoord op wist. Ik heb beloofd dat ik het na zou vragen. Ze vroeg bijvoorbeeld: ...
Geen reacties
16-04-2005
Aan iemand van de Ger. Gem. Zijn alle dominees van de Ger. Gem. het met elkaar eens bijvoorbeeld tijdens een classis, synode of gewoon een praatje met elkaar?
1 reactie
16-04-2016
Toen Stefanus de hemelen geopend zag en Jezus zag staan ter rechterhand Gods, zag hij dat toen met geloofsogen, of had hij een visioen? En is het niet vreemd dat Jezus stond, aangezien Hij Zelf tegen ...
Geen reacties
16-04-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering