Kloppend gevoel

M. M. Methorst / Geen reacties

21-03-2018, 08:01

Vraag

Sinds een paar weken voel ik, steeds als ik zit, mijn hartslag kloppen in mijn benen en billen, met name links. Ook heb ik veel last van hartkloppingen, wat is toegeschreven aan hyperventilatie. Wat kan de oorzaak van het kloppende gevoel zijn?


Antwoord

Beste vraagsteller,

Dit is op afstand moeilijk te zeggen. Ik zou willen adviseren om dit te bespreken met je eigen huisarts. Deze weet meer van je (medische) achtergrond en kan ook een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te kijken naar de oorzaak van het kloppende gevoel in je benen.

Met vriendelijke groet,
Martijn Methorst

Dit artikel is beantwoord door

M. M. Methorst

  • Status:
    Actief
50 artikelen
M. M. Methorst

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik heb een vraagje over het huwelijk. Moet je altijd je ring om hebben als je getrouwd bent? We zijn nu drie jaar getrouwd, maar mijn man heeft hem bijna nooit om. Dat vind ik echt jammer. Weet u hier...
Geen reacties
20-03-2004
Kun je verliefd worden op iemand die je alleen ziet en voor de rest niet kent? Dit lijkt namelijk bij mij het geval te zijn, maar kan dat ook echt?
Geen reacties
20-03-2014
Ik kom uit de Gereformeerde Bond maar ben inmiddels katholiek geworden. Toch zou ik graag eens een antwoord willen op mijn vraag van een predikant of pastoraal werker uit de Gereformeerde Bond. Ik ...
Geen reacties
20-03-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering