Voorkeur voor donkere vrouwen

Redactie Refoweb / Geen reacties

16-05-2017, 08:00

Vraag

Ik ben een man van 28 jaar en single. Inmiddels ben ik er achter gekomen dat ik op donkere (lees: zwarte) vrouwen val. Natuurlijk sluit ik een blanke vrouw niet uit, maar ik heb toch sterk voorkeur naar een donkere vrouw. Nu is het belangrijkst dat ze een ware christin is. Waar zou ik in aanraking kunnen komen met christelijke donkere ‘Nederlandse’ vrouwen?


Antwoord

Dat is vrij eenvoudig. Er zijn tal van christelijk datingsites waar je je kunt aanmelden en een profiel kunt aanmaken. Daar kun je je voorkeuren aangeven. 

Tags in dit artikel:

dating
Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2356 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Aan prof. Paul. Zaterdag 7 april was op de EO een programma te beluisteren waarin u sprak met dhr. A. Knevel. In deze uitzending gaf u een bevestigend antwoord op de vraag of u ook aan ziekenzalving d...
Geen reacties
15-05-2007
Kun je zwanger worden als je met alleen een onderbroek aan op elkaar ligt, opgewonden wordt en als meisje klaarkomt? Ik ben hier heel bang voor.
Geen reacties
15-05-2014
Is het verkeerd om als ouder een voorkeur te hebben voor het geslacht van een nog ongeboren kindje? Bijvoorbeeld graag een meisje na drie jongens of andersom. In hoeverre mag je dit stimuleren door bi...
12 reacties
15-05-2012
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering