Vertrouwelijk gesprek

Redactie Refoweb / 1 reactie

02-02-2015, 10:01

Vraag

Met wie kan ik in vertrouwen praten over mijn predikant zonder dat hij, dan wel ik, daar last mee krijg met wie dan ook. Er zijn dingen gebeurd die mij geschaad hebben in mijn vertrouwen in God en mens, terwijl dat nooit zo ver had mogen komen. De geschiedenis herhaalde zich als het ware, maar dan met mijn dominee. Ik weet dat mijn predikant geen slecht mens is met slechte bedoelingen, daarentegen ga ik hier bijna kapot aan. Waar kan ik terecht om zonder consequenties, vooral voor mijn predikant, dan toch mijn verhaal te doen? Ik zoek iemand die in liefde en zonder al te betrokken te zijn, mijn verhaal aan kan horen en toch neutraal blijft. Het als het ware voor beide partijen op kan nemen en Gods liefde daarin kent.


Antwoord

We kunnen je via vragen@refoweb.nl in contact brengen met onze pastor. Laat even weten of je daar belangstelling voor hebt.

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2357 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
Nochthans
01-03-2015 / 14:44
Beste vragensteller, ik wil je graag te woord staan.
nochthans@gmail.com

Terug in de tijd

Vorig jaar had ik al besloten dat ik dit jaar belijdeniscatechisatie wilde volgen. Toen ik dit tegen mijn vriend (waar ik al bijna drie jaar verkering mee heb) zei, was hij hier niet op berekend. Hij ...
Geen reacties
02-02-2007
We leven in een tijd, dat de hoeveelheid mensen aan het Heilig Avondmaal schrikbarend toeneemt in de gereformeerde gezindte. We zijn geen hartenkenners, maar als er werkelijk zoveel mensen tot Gods vo...
Geen reacties
02-02-2010
Hoe kan ik het beste Bijbelboeken als Leviticus en Numeri lezen? Er staan vaak veel wetten en volkstellingen in. Die zijn moeilijk te begrijpen en te onthouden. Hoe kun je Christus hierin zien?
1 reactie
02-02-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering