Borsten stuk groter

drs. N. Wolswinkel / Geen reacties

17-07-2014, 09:14

Vraag

Ik ben een alleenstaande vrouw van bijna 40. Het laatste half jaar zijn mijn borsten een stuk groter geworden en zijn ze ook gevoeliger. Zoals ze nu zijn, waren ze vroeger alleen tijdens de menstruatieperiode. Mijn menstruatie is niet echt veranderd en ik slik ook geen hormonen/de pil of dergelijke en heb dit ook nog nooit geslikt. Ben ook nooit zwanger geweest. Is dit iets waar ik me zorgen over moet maken of iets waar ik mee naar de huisarts moet?


Antwoord

Wanneer er in korte tijd een opvallende verandering is opgetreden, kan het verstandig zijn een keer langs de huisarts te gaan. Op afstand kan ik er verder niet veel over zeggen.

Drs. N. Wolswinkel

Tags in dit artikel:

borst(en)
Dit artikel is beantwoord door

drs. N. Wolswinkel

  • Geboortedatum:
    02-02-1957
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
331 artikelen
drs. N. Wolswinkel

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik heb wat vragen over de volgende teksten. Ik hoop dat u ze kunt en wilt beantwoorden. Hebr. 6:4-6: “Want het is onmogelijk, degenen, die eens verlicht geweest zijn, en de hemelse gave gesmaakt hebbe...
Geen reacties
17-07-2005
Jeruzalem zou geheel verwoest worden. Er zou geen steen op de andere blijven staan. Hoe verhoudt zich dit ten opzichte van de Klaagmuur? Die staat immers nog helemaal overeind.
Geen reacties
17-07-2005
Tussen de vragen zag ik een vraag staan over het classicale examen van de studenten van de Gereformeerde Gemeenten. Is dit enkel voor belijdende leden of ook voor doopleden? En mogen er zo wel mannen ...
Geen reacties
17-07-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering