Tijdelijke straffen

Redactie Refoweb / Geen reacties

11-09-2013, 10:18

Vraag

De catechismus spreekt over eeuwige en tijdelijke straffen. Hoe moet je tijdelijke straffen zien? Wanneer moet je iets als een straf zien en wanneer iets als gevolg van de zondeval? Met andere woorden: als je in een moeilijke situatie zit, als er constant tegenslag is of als dingen van je afgenomen worden, is dat dan een tijdelijke straf of een gevolg van de zonde?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Redactie Refoweb

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
  • Bijzonderheden:

    Mailadres: vragen@refoweb.nl

Geen reacties

Terug in de tijd

Ik ben een meisje van 17 jaar en ik ben zwanger. Mijn vriend wil met me trouwen, maar ik zie een huwelijk met hem niet meer zitten. Moet ik toch trouwen met hem om het kind?
Geen reacties
11-09-2004
Ik ben een vrouw van 28, gelukkig getrouwd met een hele lieve man waar ik heel veel van houd en nu ben ik gewoon verliefd op iemand anders. Ik zit hier zo ongeveer met mijn ogen dicht te typen, zo sch...
Geen reacties
11-09-2005
Ben getrouwd en heb twee kinderen (4 en 7). Om mijn oudste kind draait mijn probleem. Ik weet namelijk niet meer wat ik met hem aanmoet. Hij is/doet erg moeilijk: Maakt veel ruzie en vecht met andere ...
Geen reacties
11-09-2004
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering