Talg

drs. P. C. Hildering / 1 reactie

09-08-2013, 11:12

Vraag

Op mijn tepel zit vaak een heel klein beetje wit/geelachtig spul, soort talg, zeg maar. Het is ook een soort korreltje. Het zit niet op de tepelhof, maar midden op het verdikte gedeelte. Kan dit kwaad?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Zoals het is beschreven lijkt het op afscheiding uit een melkgang. De beschreven kleur geeft reden tot geruststelling. Als het heftiger mocht gaan lopen, er pijn of roodheid dan wel zwelling bij komt, is een nader onderzoek gerechtvaardigd (tenminste foto/echo/analyse van hetgeen uit de borst komt). Blijft het beperkt tot af en toe een beetje dan is het te accepteren als onschuldig.

Drs. P. C. Hildering

drs. P. C. Hildering

drs. P. C. Hildering

  • Geboortedatum:
    24-04-1953
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Urk
  • Status:
    Inactief
  • Bijzonderheden:

    Dokter Hildering is op 15 januari 2021 overleden.

Tags in dit artikel:

borst(en)
1 reactie
vlokje
09-08-2013 / 16:48
Volgens mij volkomen normaal, zeker als je het aan allebei de kanten hebt. Ik heb het ook en heb me er nog nooit zorgen over gemaakt.

Terug in de tijd

Aan ds. Schreuders. Binnen alle eerbied en respect wilde ik u vragen waar “hersteld” hervormd voor staat binnen de geloofsbelijdenis. Ik ben namelijk hervormd opgevoed, maar uiteindelijk -prijs God- t...
Geen reacties
09-08-2018
In de ark gingen zeven paren van alle edele dieren. Welke dieren zijn er edel volgens de Bijbel? Wij kunnen dit nergens vinden en hopen dat iemand ons dat antwoord kan geven?
1 reactie
09-08-2017
Na in de laatste vijf jaar op verschillende plaatsen te hebben gewerkt, moet ik constateren dat ik vrijwel overal de enige christen was. Ook bij mijn nieuwe werkgever waar schijnbaar wel redelijk wat ...
6 reacties
09-08-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering