Domineesvrouw zijn

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

24-10-2005, 00:00

Vraag

Hoe is het om een domineesvrouw te zijn? Er is namelijk een jongen verliefd op mij, die de theologie studeert. Word je daardoor aangekeken als zijnde "vrouw van ...?"

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Allereerst is het belangrijk om te weten of je van die ander houdt en met hem het leven zou willen delen. Het domineesvrouw zijn heeft zowel voordelen als nadelen. Je moet in ieder geval wel bereid zijn echt achter het werk van je man te staan. Er gebeuren doorlopend onverwachtse dingen, dus kun je je man niet claimen. Veel activiteiten in de gemeente vinden bovendien ’s avonds plaats, dus zul je zelden ’s avonds samen zijn. Ook is er altijd weer de spanning van de komende zondag waarop er twee keer gepreekt moet worden.

Alie Hoek-van Kooten

Alie Hoek - van kooten

Alie Hoek - van kooten

Tags in dit artikel:

verkering
Geen reacties

Terug in de tijd

Bekering, geloof en wedergeboorte. Wat houden deze begrippen nu eigenlijk in en op welke volgorde treden ze op, of is er geen sprake van een vaste volgorde?
Geen reacties
24-10-2003
In het archief heb ik hier nog geen antwoord op kunnen vinden, vandaar dat ik deze vraag graag via Refoweb.nl zou willen vragen. Op mijn 12e werd ik voor het eerst ongesteld en ben het zeker het eerst...
Geen reacties
24-10-2009
Ik heb een paar vragen over het christelijk geloof. Ik ben zelf christelijk opgevoed, maar zet nu mijn vraagtekens bij het christelijke geloof. Graag stel ik u een paar vragen m.b.t. evolutie. ?Als ee...
5 reacties
24-10-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering