Verliefdheid wederzijds?

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

11-09-2004, 00:00

Vraag

Ik ben een jongen van 17 jaar en al geruime tijd verliefd op een meisje dat ik al lange tijd ken. We zien elkaar regelmatig en praten vaak met elkaar. Nu weet ik niet of zij wel verliefd op mij is. Ze doet de laatste tijd wel opvallend aardig en we praten meer met elkaar dan eerst. Nu zorg ik daar wel voor, maar zij zoekt ook wel veel contact. Hoe kan ik nu weten of zij ook verliefd op mij is? Ik zou er toch graag achterkomen. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Ik hoop dat u nog wat tips heeft.


Antwoord

Als ik het zo lees, dan denk ik dat zij ook erg verliefd op jou is. Wat ik uit je vraag opmerk dat jij voordat je de "grote vraag" aan haar gaat stellen, al bij voorbaat wilt weten of ze verliefd is op je. Tja, dan wordt het moeilijk. Een meisje wil graag gevraagd worden en je zult toch de stoute schoenen moeten durven aantrekken. Je kunt toch langzaamaan beginnen en bijvoorbeeld eerst zeggen dat je haar erg graag mag. Als ze daar positief op reageert, kun je weer een stapje verder gaan enzovoorts.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Tijdens het online beluisteren van een preek hoorde ik dat doopouders vooraf hun trouwboekje dienen in te leveren bij het kerkelijk bureau. Wat kan hier de reden van zijn?
Geen reacties
11-09-2023
Een aantal jaren geleden heb ik een relatie gehad. Ik ben gelukkig maagd gebleven, maar we zijn wel heel erg ver gegaan. Ik zit daar nu heel erg mee. Ik weet dat God me wil vergeven, maar hoe kan ik m...
Geen reacties
11-09-2010
Mijn man en ik waren ruim 10 jaar getrouwd toen wij zaten te eten samen in een restaurant en ineens uit het niets vertelde hij dat hij wilde scheiden van mij. Ik was helemaal perplex en zei ook: “Joh,...
Geen reacties
11-09-2020
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering