Anatomisch probleem

drs. N. Wolswinkel / 1 reactie

23-04-2011, 09:27

Vraag

Ik kan mij nog herinneren dat ik bij de schoolarts liep en dat hij zei dat het velletje van mijn geslachtsdeel te strak zat. Ik weet niet hoe lang het terug is, of wanneer het is gebeurd, maar onderaan bij het geslachtsdeel, is het 'gescheurd'. Je zou kunnen stellen dat ik nu in plaats van een gaatje, er twee heb. Nu komt zowel de urine als ook het zaad daaruit. Het komt niet uit de voorkant, maar aan de onderkant eruit, daar zit immers de scheur. Deze is in tegenstelling tot het kleine gaatje relatief groot. Ik heb er nooit pijn aan gehad naar mijn weten. Wel is het zo dat wanneer ik geürineerd heb, en daarna een zaadlozing krijg, ik last heb van een branderig gevoel en dan lijkt het net alsof ik blaasontsteking krijg. Ik moet dan steeds kleine beetjes plassen. Daar heb ik nu eigenlijk nooit geen last meer van, omdat ik vroeger niet christelijk was en dat nu niet meer doe (ben niet getrouwd). Wat ik mij echter wel ging afvragen is of ik hierdoor onvruchtbaar ben geworden. Toen ik namelijk nog niet christelijk was en wel gemeenschap met mijn ex-vriendin heb gehad, is zij nooit zwanger geworden, terwijl wij het in het begin vaak onveilig deden. Zij was ook niet aan de pil of iets dergelijks. Zou u kunnen reageren op bovenstaande en op de vraag of ik hierdoor onvruchtbaar ben geworden, en of ik er nog mee naar de dokter zou moeten gaan.


Antwoord

Zo te lezen is er meer sprake van een anatomisch probleem. Er lijkt niet direct sprake van aanwijzingen voor onvruchtbaarheid. Er komt blijkbaar sperma, en meestal zitten daar zaadcellen in. Maar wanneer je er meer over wilt weten, is een bezoek aan de huisarts de aangewezen weg.

Drs. N. Wolswinkel

Tags in dit artikel:

medischpenisvruchtbaarheid
Dit artikel is beantwoord door

drs. N. Wolswinkel

  • Geboortedatum:
    02-02-1957
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
331 artikelen
drs. N. Wolswinkel

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
drernie
23-04-2011 / 18:12
Is niet aangeboren, een zgn glandulaire hypospadie? Google eens hier naar. Volgens mij kan het geen kwaad en is het voornamelijk een praktisch probleem.

Terug in de tijd

De profetieën van het Oude Testament zijn fascinerend. Er zijn er die een prachtig toekomstbeeld geven, waardoor er hoop te putten is. En er zijn er waarbij je hoopt dat je die verschrikkingen niet me...
1 reactie
23-04-2013
Heeft cultuur ook invloed op muziek en instrumenten en zijn ze ook een middel om God te loven?
Geen reacties
23-04-2004
Ik heb me een week geleden bekeerd, maar ik heb niet goed nagedacht over de gevolgen en wat ik nu niet meer mag doen omdat dat zonde is. Maar ik heb ook helemaal geen Bijbelkennis. Ik weet zeker dat i...
39 reacties
23-04-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering