Ik probeer Gods weg te gaan door af te wachten hoe Hij me leidt. Maar dit wil ni...

drs. J. Hoekman / Geen reacties

05-11-2008, 00:00

Vraag

Ik probeer Gods weg te gaan door af te wachten hoe Hij me leidt. Maar dit wil niet goed lukken, omdat mijn eigen wil zo sterk is en ik ben veel te ongeduldig om Gods wil af te wachten. Ik pieker er al dagenlang over wat ik moet doen! Hoe moet ik omgaan met Gods leiding in mijn leven?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Gaat het over Gods wil in het leven in het algemeen, of is er een specifieke situatie in uw leven waarin u graag wilt weten wat de Heere er van vindt en wat daarin Zijn wil is?

Ds. J. Hoekman

drs. J. Hoekman

drs. J. Hoekman

  • Geboortedatum:
    27-01-1962
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Urk
  • Status:
    Actief
Geen reacties

Terug in de tijd

Waarom was er geen officiële afvaardiging van de HHK op de nationale synode? En hoe kijkt u er tegen aan dat er wel HHK-kerkleden op persoonlijke titel aanwezig waren?
Geen reacties
05-11-2013
 Beetje gekke vraag misschien, maar waarom willen jongens verkering/trouwen? Het lijkt dat ze alleen stoere dingen willen, maar uiteindelijk kiezen ze toch voor huisje-boompje-beestje. Daar verbaas ik...
Geen reacties
05-11-2007
Ik heb bijna een relatie met een heel lief persoon. Ze is erg bezig met het geloof. Ook heeft ze een paar jaar geleden belijdenis gedaan. Maar nu heeft ze mij pas verteld dat ze een paar jaar geleden ...
4 reacties
05-11-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering