Hoe kan ik mijzelf, mijn huis en mijn gezin vrijbidden van zonden?

Ds. N. den Ouden / Geen reacties

17-09-2008, 00:00

Vraag

Hoe kan ik mijzelf, mijn huis en mijn gezin vrijbidden van zonden?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Er ligt in deze vraag al een hele veronderstelling opgesloten. Kennelijk bent u een ouder die zonden ziet bij uw man/vrouw/kinderen. U beseft ook dat ze verdreven worden door gebed. Inderdaad is dat het machtigste wapen. Christus zei, over de demonen die de zoon van een man bezet hadden: Dit geslacht vaart niet uit dan door bidden en vasten. Over dat bidden zou ik willen zeggen:

-Het is een volhardend bidden. De verhoring is op Gods tijd. Hoelang heeft Monica niet gebeden om de bekering van Augustinus.

-Het is een bidden, zonder het van het gebed te verwachten, maar van Christus, die alle macht heeft in hemel en op aarde.

-Het is een bidden, terwijl tegelijkertijd het hart opmerkzaam is op openingen die de Heere geeft om soms dingen te zeggen en te doen.

U van harte wijsheid en kracht toegewenst!

Ds. N. den Ouden

Ds. N. den Ouden

Ds. N. den Ouden

  • Geboortedatum:
    25-10-1969
  • Kerkelijke gezindte:
    Hersteld Hervormd
  • Woon/standplaats:
    Leerbroek
  • Status:
    Inactief
Geen reacties

Terug in de tijd

Aan evangelist Van Dooijeweert. Soms als ik ergens naar uitzie of ergens tegenop zie, dan bid ik lang van tevoren of de Heere me wil helpen en of de Heere zijn zegen wil geven die dag. Maar als die da...
Geen reacties
17-09-2015
De geloofsdoop (als volwassene) lijkt het meest bijbels. Ik weet niet of ik hier wel voor wil kiezen, aangezien dat ik dan bang ben niet meer aan het Heilig Avondmaal te mogen (in PKN, GB). Klopt het ...
3 reacties
17-09-2012
Beste helper, ik zit met een groot probleem. Ik ben bijna 18 jaar en ik heb nu ongeveer een half jaar verkering met een heel lieve vriend. We zijn heel gelukkig samen en we kunnen alles altijd heel op...
1 reactie
17-09-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering